Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iOS 11.3 is uit … voor de nieuwe iPad

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPad 2018 reviews


Lees verder na de advertentie

Update: Inmiddels kan iedereen iOS 11.3 downloaden.

Apple heeft maanden geleden iOS 11.3 al aangekondigd en sinds gisteren is de nieuwe versie van het besturingssysteem dan eindelijk beschikbaar … Maar alleen voor mensen die het nieuwste model iPad hebben.

iOS 11.3 nieuwe iPad 2018

Overigens zullen nog niet heel veel mensen die nieuwe iPad van de zesde generatie al in handen hebben. Apple kondigde de nieuwe iPad 2018 aan tijdens een educatief evenement afgelopen dinsdag 27 maart. Nog niet veel mensen zullen de tablet al hebben. De nieuwe iPad ligt nog niet in de fysieke Apple Stores. Bestel je hem online? Dan moet je nog tot volgende week wachten voordat hij geleverd wordt. Alleen een aantal recensenten heeft de nieuwe iPad al in handen, en zij konden iOS 11.3 installeren via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’.’

Nieuw in iOS 11.3

Animoji iOS 11.3


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

We verwachten dat iOS 11.3 op zeer korte termijn te downloaden is voor iedereen met een geschikte iPhone, iPad of iPod touch. Voor een tussentijdse update heeft iOS 11.3 behoorlijk wat nieuwe functies. Bijvoorbeeld iCloud-synchronisatie van Berichten, betere inzage in de conditie van je batterij & de snelheid van je iPhone en – speciaal voor de iPhone X – nieuwe animoji.

Lees ook ons dossier over iPad 2018.