Terug naar Apple TV+
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Software

Apple TV+

Door Laura Grootaarts1 november 2019 10:262 min. leestijd

Apple TV+. Dit is Apple’s streamingdienst met eigen exclusieve series, films en documentaires – een soort Netflix Originals dus. De dienst is op vrijdag 1 november van start gegaan. Apple experimenteerde eerder al met eigen content. Zo waren Carpool Karaoke en de talentenshow Planet of the Apps in de voorbije jaren al te zien op het platform Apple Music. Niet de grootst denkbare successen. Apple belooft dat Apple TV+ films en series van topkwaliteit gaat bieden, helemaal zonder reclames. Hier alvast een voorproefje!

Apple TV+ trailers

Het aanbod van Apple TV+ is op dit moment nog niet overweldigend. Bij aanvang staan er slechts zeven series op, maar dat aantal zal uitgebreid worden. Bekijk de trailers hieronder.

Apple TV+ release

Apple TV+ gaat op 1 november van start en je kunt er op allerlei manieren naar  kijken. De videodienst is beschikbaar in de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch en de Mac. Dit najaar volgen diverse smart-tv’s. Of ga op welk apparaat dan ook in de browser naar tv.apple.com.

Prijzen

Apple heeft een sterke troef in handen – en dan hebben we het niet per se over de Oprah Winfrey’s en Steven Spielbergs die eraan meewerken. Het is de prijs! Apple TV+ kost € 4,99 en dat is goedkoper dan alle concurrentie (Disney+ kost na de gratis proefperiode € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar; Netflix’ goedkoopste abo is € 7,99 per maand). Voor die vijf euro kan de hele familie (maximaal zes personen) gebruikmaken van de dienst.

Als kennismaker is er een gratis trial van zeven dagen. Om nog meer promotie aan Apple TV+ te geven, krijgen kopers van een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac een jaar Apple TV+ gratis.

iCreate 114
iCreate 114
iPhone snel leeg? 31 tips!
Volgend dossier
HomeKit
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden