Terug naar Apple TV+
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Software

Apple TV+

Door Laura Grootaarts13 januari 2019 10:263 min. leestijd

Apple TV+. Dit is Apple’s streamingdienst met eigen exclusieve series, films en documentaires – een soort Netflix Originals dus. De dienst is in november 2019 van start gegaan. Apple experimenteerde eerder al met eigen content. Zo waren Carpool Karaoke en de talentenshow Planet of the Apps in de voorbije jaren al te zien op het platform Apple Music. Niet de grootst denkbare successen.

Apple TV+ aanbod

Weet je op Netflix niet meer wat je moet kijken? Kijk dan verder naar Apple TV+, met exclusieve content die alleen maar bij Apple te zien is. Het aanbod is nog niet reusachtig – bij de start waren er alles bij elkaar  nog geen tien producties te zien. Maar Apple is druk bezig met het produceren van nieuwe en hoogwaardige content: maandelijks worden er nieuwe originals toegevoegd. The Morning Show (met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon), For all Mankind en het post-apocalyptische See zijn aanraders. Bekijk hieronder de trailers!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple TV+ app

Je kunt op allerlei manieren kijken naar Apple TV+. De videodienst is beschikbaar in de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch en Mac. Of ga op welk apparaat dan ook in de browser naar tv.apple.com.

Heb je onlangs nog een smart-televisie aangeschaft? Dan kun je hierop mogelijk ook de TV-app van Apple installeren. Sinds dit jaar kun je op de nieuwste televisies de TV-app installeren waarmee je toegang hebt tot de iTunes Store en Apple TV+. Op de website van Apple vind je een lijst met televisies die de TV-app ondersteunen. Het zijn voornamelijk modellen van Samsung. De televisies ondersteunen ook AirPlay, dus je hoeft de TV-app niet per se te installeren. Het beeld stream je dan met je iPhone, iPad of Mac naar je televisie.

Abonnement

Apple heeft een sterke troef in handen – en dan hebben we het niet per se over de Oprah Winfrey’s en Steven Spielbergs die eraan meewerken. Het is de prijs! Apple TV+ kost € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar en dat is goedkoper dan alle concurrentie (Disney+ kost na de gratis proefperiode € 8,99 per maand of € 89,90 per jaar; Netflix’ goedkoopste abo is € 7,99 per maand). Voor die zeven euro kan de hele familie (maximaal zes personen) gebruikmaken van de dienst. Wil je het eerst even uitproberen? Dat kan, iedereen krijgt een proefabo van zeven dagen.

Heb je een Apple Music-studentenabonnement? Dan heb je geluk, want daarbij is Apple TV+ inbegrepen.

Apple TV+ jaar gratis

Om nog meer promotie aan Apple TV+ te geven, krijgen kopers van een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac een jaar Apple TV+ gratis.

Het gratis Apple TV Plus-abonnement kun je als volgt activeren.

  • Zet je nieuwe Apple-product aan. Zorg ervoor dat je bent ingelogd met je Apple ID.
  • Open de app Apple TV. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van het besturingssysteem geïnstalleerd hebt.
  • Zie je de aanbieding niet direct in beeld, scrol dan naar beneden in het gedeelte ‘Nu kijken’.
  • Tik op ‘Geniet 1 jaar gratis’.

Mogelijk moet je nu nog wat extra stappen doorlopen. Er kan bijvoorbeeld gevraagd worden naar je Apple ID of je betaalmethode. En is de aanbieding nergens zichtbaar? Lees dan ook ons artikel Dit kun je doen als je je jaar gratis Apple TV+ niet ziet voor een alternatieve manier om het te activeren.

iCreate 146
iCreate 146
Ontdek de geheimen van iOS 16! 🔍
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Volgend dossier
macOS Mojave
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden