Terug naar Apple TV+
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Software

Apple TV+

Door Laura Grootaarts16 september 2019 11:262 min. leestijd

Apple TV+. Dit is Apple’s streamingdienst met eigen exclusieve series, films en documentaires – een soort Netflix Originals dus. Apple experimenteerde eerder al met eigen content. Zo waren Carpool Karaoke en de talentenshow Planet of the Apps in de voorbije jaren al te zien op het platform Apple Music. Niet de grootst denkbare successen. Apple belooft dat Apple TV+ films en series van topkwaliteit gaat bieden, helemaal zonder reclames. Hier alvast een voorproefje!

Apple TV+ trailers

Het complete aanbod van Apple kennen we nog niet. Wel zijn er inmiddels al een aantal series aangekondigd. Hieronder zie je een paar trailers die een kleine indruk geven van wat Apple dit najaar voor ons in petto heeft.

Apple TV+ release

Apple TV+ gaat op 1 november van start en je kunt er op allerlei manieren naar  kijken. De videodienst is beschikbaar in de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch en de Mac. Dit najaar volgen diverse smart-tv’s. Of ga op welk apparaat dan ook in de browser naar tv.apple.com. Daar kun je nu overigens al een sneakpreview bekijken van alles wat eraan zit te komen.

Prijzen

Apple heeft een sterke troef in handen – en dan hebben we het niet per se over de Oprah Winfrey’s en Steven Spielbergs die eraan meewerken. Het is de prijs! Apple TV+ kost € 4,99 en dat is goedkoper dan alle concurrentie (Disney+ kost € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar; Netflix’ goedkoopste abo is € 7,99 per maand). Voor die vijf euro kan de hele familie (maximaal zes personen) gebruikmaken van de dienst.

Als kennismaker is er een gratis trial van zeven dagen. Om nog meer promotie aan Apple TV+ te geven, krijgen kopers van een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac een jaar Apple TV+ gratis.

Mac voor beginners 2020
Mac voor beginners 2020
De uitgebreide handleiding die Apple je niet geeft!
Volgend dossier
watchOS 6
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden