Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Ridley Scott’s Napoleon vanaf nu te zien op Apple TV+

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Napoleon Apple TV+

Napoleon, het historisch filmepos van Gladiator-regisseur Ridley Scott, is vanaf nu te zien op Apple TV+. Hier vind je de film.

Lees verder na de advertentie

Napoleon op Apple TV+

Ridley Scott’s Napoleon volgt het leven van Napoleon Bonaparte, van zijn tijd als jonge officier in 1793 tot zijn dood in 1821. Spectaculaire veldslagscènes en sterk acteerwerk van Joaquin Phoenix en Vanessa Kirby maken de film absoluut de moeite waard om te kijken – al zullen (amateur)historici wel wat kritiek hebben op de nauwkeurigheid van de film. Bekijk hieronder de trailer.

Napoleon was de afgelopen maanden al te kijken via de iTunes Store, maar daar moest je wel € 14,99 neerleggen om de film te huren, of € 19,99 om hem te kopen. Gelukkig is de film nu ook beschikbaar op Apple TV+, en kun je hem als abonnee zonder extra kosten kijken. Uiteraard krijg je hierbij 4K-kwaliteit, Dolby Vision en Dolby Atmos:

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Apple TV+ abonnement

Heb je nog geen abonnement op Apple TV+? Als je nog niet eerder een abonnee bent geweest, dan kun je de streamingdienst 7 dagen gratis proberen. Daarna betaal je € 9,99 per maand – dus nog steeds minder dan wanneer je de film huurt via de iTunes Store. Apple TV+ zit ook inbegrepen in het studentenabonnement van Apple Music (€ 5,99 per maand) en in Apple One (€ 19,95 per maand). Apple TV+ is te bekijken via je iPhone, iPad, Mac, Apple TV, Android-telefoon, smart-televisie of gameconsole.