Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Netflix is een toonaangevende videostreamingdienst die miljoenen gebruikers over de hele wereld voorziet van een schat aan entertainment. Met een uiteenlopend aanbod van films, series, documentaires, en zelfs originele producties, biedt de dienst voor ieder wat wils. Het is net een online bioscoop waar je eindeloos kunt zappen, zonder reclames!

Lees verder na de advertentie

Netflix en Apple

Netflix is perfect geïntegreerd op alle Apple-apparaten – of je nu een iPhone, iPad, Apple TV of een MacBook gebruikt. De app is gratis te downloaden in de App Store, en met een abonnement kun je onmiddellijk beginnen met streamen. Dankzij de naadloze samenwerking tussen Apple en de streamingdienst kun je genieten van de beste kijkervaring.

Netflix-abonnementen en prijzen

kooptip

Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, aangepast aan diverse behoeften en budgetten. Kies voor een basis, standaard of premium abonnement, afhankelijk van het aantal schermen dat je tegelijkertijd wilt gebruiken en de beeldkwaliteit die je verkiest.

Films en series

Op Netflix vind je een breed scala aan entertainment in vele talen. Van Hollywood-blockbusters tot indie-films, van komedieseries tot diepgaande documentaires, en natuurlijk de populaire Netflix Originals. De streamingdienst is constant bezig met het vernieuwen en uitbreiden van hun bibliotheek om je altijd iets nieuws te bieden.

Personalisatie

Netflix heeft een krachtig aanbevelingssysteem dat leert van je kijkgedrag om films en series voor te stellen die bij jouw smaak passen. Zo krijg je altijd content voorgeschoteld die je waarschijnlijk zal waarderen.

Netflix gebruiken op Apple-apparaten

Het gebruik van Netflix op Apple-apparaten is eenvoudig en intuïtief. Download de app uit de App Store, log in met je account en begin met kijken. Je kunt content streamen via wifi of mobiele data, en zelfs films en series downloaden om offline te bekijken. Handig voor onderweg!

Netflix en Apple TV

Met de Netflix-app op Apple TV kun je genieten van je favoriete content in high definition (HD) of zelfs ultra-high definition (UHD), afhankelijk van je abonnement. Daarnaast ondersteunt de dienst ook Dolby Atmos, waardoor je kunt genieten van een fantastische geluidskwaliteit als je thuisbioscoop dat toelaat.

Intuïtieve navigatie en controle

De Netflix-applicatie is speciaal ontworpen om eenvoudig en efficiënt te zijn. De interface is intuïtief, zodat je snel je weg kunt vinden door de uitgebreide bibliotheek. Met eenvoudige veeg- en tikfuncties kun je films of series snel pauzeren, vooruitspoelen, terugspoelen en de ondertiteling en taal aanpassen. Deze gebruiksvriendelijke navigatie is consistent op alle Apple-apparaten.

De impact van Netflix Originals

Netflix Originals zijn exclusieve series en films die alleen op de dienst te zien zijn. Deze producties hebben de lat voor kwaliteitscontent aanzienlijk verhoogd, met hits zoals ‘Stranger Things’, ‘The Crown’, ‘Money Heist’ en ‘The Witcher’. Met een voortdurende stroom van nieuwe en diverse content, variërend van anime tot true crime documentaires, blijft de streamingdienst zijn aanbod uitbreiden om aan verschillende smaken en interesses te voldoen. ‘”‘

Mobiel downloaden en kijken

Een van de grootste voordelen van Netflix op Apple-apparaten is de mogelijkheid om films en series te downloaden voor offline weergave. Met deze functie kun je content opslaan op je apparaat en later bekijken zonder internetverbinding. Dit is bijzonder handig voor lange vluchten, treinreizen of andere situaties waarin je geen toegang hebt tot stabiel internet.

In een notendop

Als je een Apple-gebruiker bent, biedt Netflix je veel entertainment met eenvoud en gemak. Met de integratie van de dienst op Apple-apparaten is het gemakkelijker dan ooit om te genieten van je favoriete films en series, waar en wanneer je maar wilt.