Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Wanneer komt Napoleon op Apple TV+?

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
Napoleon

Hij draait hier en daar nog in de bioscoop: Napoleon. Maar wil je deze Apple Original liever thuis kijken? Je kunt hem nu al kopen of huren via Apple, en binnenkort is hij ook te streamen via Apple TV+.

Lees verder na de advertentie

Napoleon

Napoleon is een indrukwekkende actiefilm over het leven van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar-winnaar Joaquin Phoenix. De film, geregisseerd door Ridley Scott, toont het opkomende leiderschap van Bonaparte en zijn tumultueuze relatie met zijn vrouw, Josephine. Het laat zijn slimme militaire en politieke tactieken zien in dynamische gevechtsscènes. Een voorproefje zie je in de trailer helemaal onderaan dit bericht.

Thuis Napoleon kijken

Sinds eind november speelt de film in de bioscoop, maar inmiddels kun je hem ook thuis bekijken. Sinds dinsdag 9 januari kun je de film kopen of huren bij Apple. Je vindt hem in de app TV of direct via deze link. Dit zijn de kosten:

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

  • Napoleon kopen: € 19,99
  • Napoleon huren: € 14,99

Als je de film huurt, blijft deze 30 dagen in je bibliotheek staan. Heb je hem eenmaal gestart, dan heb je 48 uur om hem te bekijken.

Blijf op de hoogte van het laatste Apple-nieuws:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Napoleon streamen via Apple TV+

Binnenkort maakt de film ook zijn debuut op Apple’s streamingdienst Apple TV+. De precieze Napoleon Apple TV+ release date is sinds kort bekend: vrijdag 1 maart. Daarbij hanteert Apple ongeveer hetzelfde patroon als bij die andere grote film, Killers of the Flower Moon. Die draaide vanaf oktober in de bioscoop, was te koop en te huur in december, en draait vanaf 12 januari op Apple TV+.

Een abonnement op Apple TV+ kost € 9,99 per maand, maar er zijn opties om Apple TV+ gratis te kijken. Nieuwe gebruikers kijken bijvoorbeeld zeven dagen gratis.