Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

Wanneer komt Killers of the Flower Moon op Apple TV+?

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Killers of the Flower Moon

Apple’s nieuwste film draait nu in de bioscoop, maar wanneer kun je Killers of the Flower Moon kijken op Apple TV+? Dit moet je weten.

Lees verder na de advertentie

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws? Zoals over Apple TV+? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Killers of the Flower Moon kijken: nu in de bioscoop

Het is het nieuwste project van de legendarische regisseur Martin Scorsese: Killers of the Flower Moon. De film speelt zich af in de Verenigde Staten in de jaren twintig, en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Met in de hoofdrol: Lily Gladstone, Leonardo DiCaprio en Robert De Niro.

kooptip

De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!
De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Een korte samenvatting: na de vondst van olie wordt de Osage Nation steenrijk, maar plots worden de leden van dit indiaanse volk één voor één vermoord. De FBI start een onderzoek, met ongetwijfeld veel ontrafelingen als gevolg … De misdaadsage krijgt nu al lovende kritieken, zelfs met een duur van 3,5 uur.

Wil je zo snel mogelijk Killers of the Flower Moon kijken? Daarvoor moet je toch echt even langs de bioscoop. Het is namelijk Apple’s eerste film die wereldwijd in de bioscoop draait, niet meteen op Apple TV+. Maar uiteindelijk belandt hij wel op deze streamingdienst, en kunnen abonnees hem kijken wanneer ze maar willen. Dus de hamvraag is: wanneer verschijnt Killers of the Flower Moon op Apple TV+?

Killers of the Flower Moon: Apple TV+?

Wanneer draait Killers of the Flower Moon op Apple TV+? Apple heeft ons nog geen concrete datum gegeven, waarschijnlijk om nu zo veel mogelijk kijkers naar de bioscoop te trekken. Maar we kunnen wel al een goede gok doen.

Apple werkt samen met filmstudio Paramount om Killers of the Flower Moon naar de bioscoop te brengen. Daarvoor hebben de twee een deal moeten sluiten, en details omtrent die deal zijn gelekt. Zo stellen de voorwaarden dat de film minstens 45 dagen in de bioscoop moet draaien.

De officiële release van de film vond plaats op vrijdag 20 oktober, dus tellen we 45 datum verder, dan kun je Killers of the Flower Moon streamen vanaf maandag 4 december. In dat geval zou de film mooi op tijd voor de feestdagen op Apple TV+ belanden, en zou de streamingdienst veel nieuwe abonnees trekken.

Maar wie weet, mocht de nieuwe Scorsese een ware kaskraker worden, dan willen Apple en Paramount waarschijnlijk zo lang mogelijk van het succes genieten. En dan wordt de Apple TV+ release vast uitgesteld. In dat geval moet je toch wat langer wachten, wil je Killers of the Flower Moon kijken op Apple TV+.

Killers of the Flower Moon streamen: waarom niet meteen?

Waarom Killers of the Flower Moon niet meteen op Apple TV+ staat? Het ligt aan een aantal factoren. Ten eerste, door beroemde regisseurs als Scorsese een bioscooprelease te beloven, zijn zij sneller geneigd een deal met een streamingdienst als Apple TV+ te sluiten. Ten tweede, met een bioscooprelease krijgt de film meer aandacht, waardoor hij op Apple TV+ uiteindelijk meer kijkers zal trekken. En ten slotte, met een bioscooprelease kan de film zijn budget (deels) terugverdienen. Dat is misschien nog wel de voornaamste reden, gezien Killers of the Flower Moon Apple maar liefst 250 miljoen dollar heeft gekost.

Ben je nog geen Apple TV+-abonnee, maar wil je Killers of the Flower Moon streamen zodra dit kan? Neem dan alvast een abonnement op de streamingdienst. Tot die tijd zijn er heel wat toffe films en series om te bingen. Een abonnement kost standaard € 6,99 per maand, en abonneren kan via de volgende knop.