Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Killers of the Flower Moon vanaf vandaag op Apple TV+

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Killers of the Flower Moon

Hij is nog maar net uit de bioscoop, maar je kunt nu al Killers of the Flower Moon kijken op Apple TV+! Hier vind je de film.

Lees verder na de advertentie

Killers of the Flower Moon

Het is het nieuwste project van de legendarische regisseur Martin Scorsese: Killers of the Flower Moon. De film speelt zich af in de Verenigde Staten in de jaren twintig, en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Met in de hoofdrol: Lily Gladstone, Leonardo DiCaprio en Robert De Niro.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Een korte samenvatting: na de vondst van olie wordt de Osage Nation steenrijk, maar plots worden de leden van dit indiaanse volk één voor één vermoord. De FBI start een onderzoek, met ongetwijfeld veel ontrafelingen als gevolg … De misdaadsage krijgt lovende kritieken, zelfs met een duur van 3,5 uur.

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Killers of the Flower Moon kijken op Apple TV+

Killers of the Flower Moon is vanaf vandaag te zien bij Apple TV+, zonder meerprijs, en uiteraard in de beste kwaliteit met 4K, Dolby Vision en Dolby Atmos. Gezien de film door Apple geproduceerd is, zal het je niets verbazen dat hij voorlopig ook alleen daar te streamen is. Je kunt de film ook huren of kopen in de iTunes Movie Store. Maar daar betaal je wel flink voor: € 14,99 om te huren, en € 19,99 om te kopen. Dan is streamen toch een stuk aantrekkelijker – en hier vind je de film:

Killers of the Flower Moon streamen: waarom niet meteen?

Waarom Killers of the Flower Moon niet meteen op Apple TV+ stond? Het ligt aan een aantal factoren. Ten eerste, door beroemde regisseurs als Scorsese een bioscooprelease te beloven, zijn zij sneller geneigd een deal met een streamingdienst als Apple TV+ te sluiten. Ten tweede, met een bioscooprelease krijgt de film meer aandacht, waardoor hij op Apple TV+ uiteindelijk meer kijkers zal trekken. En ten slotte, met een bioscooprelease kan de film zijn budget (grotendeels) terugverdienen. Dat is misschien nog wel de voornaamste reden, gezien Apple maar liefst 250 miljoen dollar heeft betaald voor de film.

Ben je nog geen Apple TV+-abonnee, maar wil je wel Killers of the Flower Moon streamen? Neem dan een abonnement op de streamingdienst. Naast de film zijn er heel wat toffe films en series om te bingen. Een abonnement kost standaard € 9,99 per maand, en abonneren kan via de knop: