Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Deze serie op Apple TV+ verpulvert alle records

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Masters of the Air

Apple TV+ heeft een gigantische hit te pakken met Masters of the Air – geproduceerd door Steven Spielberg en Tom Hanks. De oorlogsserie beleefde een fantastisch openingsweekend, zo vertelde Apple aan Variety.

Lees verder na de advertentie

Wekelijks het laatste Apple-nieuws in je inbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Masters of the Air: record verbroken

Masters of the Air werd gelanceerd op 26 januari en wist in het eerste weekend meer kijkers te trekken dan enige andere show op Apple TV+. Daarmee liet het successen als The Morning Show en Severance achter zich. Overigens heeft Apple geen concrete cijfers bekendgemaakt.

kooptip

Wat wél duidelijk is, is dat Masters of the Air ook een soort sneeuwbaleffect teweeg heeft gebracht. Na de première groeide het kijkerspubliek op Apple TV+ wereldwijd met maar liefst 65 procent ten opzichte van de voorgaande periode van zeven dagen. Oftewel: mensen bleven plakken en ontdekten ook de rest van de Apple TV+-catalogus. Heel gek is dat niet, want Masters of the Air kun je niet bingen: er komt wekelijks een aflevering bij. De finale is pas op 15 maart.

Masters of the Air kijken

Masters of the Air brengt je het meeslepende verhaal van de 100th Bomb Group van de Amerikaanse luchtmacht, een groep mannen die tijdens de Tweede Wereldoorlog belast waren met riskante bombardementsmissies boven Duitsland. De producers, Steven Spielberg en Tom Hanks, hadden eerder ook al succes met Band of Brothers en The Pacific.

De eerste vijf afleveringen van Masters of the Air zijn inmiddels te zien op Apple TV+. De rest volgt in de komende weken. Je vindt de serie hier:

Heb je nog geen Apple TV+? Er zijn diverse manieren om Apple TV+ gratis uit te proberen. En als je dan toch een proefabonnement hebt, pak dan ook meteen Killers of the Flower Moon mee.