Terug naar ‘iPhone SE 2-keynote afgelast in verband met coronavirus’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone SE 2-keynote afgelast in verband met coronavirus’

Door Sven Lamers11 maart 2020 09:572 min. leestijd0

Het zal geen grote verrassing zijn, maar volgens bronnen binnen Apple is de geplande iPhone SE 2-keynote in maart afgelast in verband met het coronavirus. Tijdens die presentatie had uiteraard de iPhone SE 2 (of iPhone 9?) en een nieuwe iPad Pro met drievoudige camera gepresenteerd moeten worden. Volgens de bron had Apple zorgen om zo veel mensen bij elkaar te brengen.

Er was een gerucht dat dat event op 31 maart zou plaatsvinden, maar Apple heeft dit nooit aangekondigd en dus was er ook geen officiële bevestiging. Of de nieuwe producten nu via een persbericht worden aangekondigd of dat ze misschien pas veel later op het toneel verschijnen, is onduidelijk.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Productieproblemen iPhone SE 2

Een ander probleem rondom deze keynote zijn productieproblemen. Volgens de bronnen binnen Apple zijn er ‘vertragingen bij de productie van de hoofdproducten’ van het event. Veel fabrieken en toeleveranciers in China gingen in januari en februari door het coronavirus dicht, en de naweeën daarvan voelen we nog steeds. Er is zelfs een kans dat Apple’s planning voor het hele jaar door het coronavirus wordt verstoord en dat eventueel ook de iPhone 12 vertraging oploopt.

iPhone SE 3 Touch ID

iPhone SE 2-keynote

Steeds meer grote evenementen werden afgezegd in verband met het coronavirus. Het begon met het Mobile World Congress in Barcelona, en ook de Autosalon van Genève ging niet door. Zelfs de Google I/O in mei is bij voorbaat al afgelast. Nu geldt dat dus ook voor de voorjaars-keynote van Apple en we hebben weinig vertrouwen dat er dit jaar een WWDC gaat zijn – tenminste, op de gewende manier.

Overigens zou Apple volgens het officiële beleid van het Santa Clara County, waar het bedrijf gevestigd is, geen event meer mogen houden. Bijeenkomsten met meer dan 1000 mensen zijn niet meer toegestaan.

Digitale bijeenkomst

Een mogelijkheid om de WWDC toch plaats te laten vinden, is om deze digitaal te doen. Hoe dat precies eruit zou kunnen zien, hebben we al een keer uitgebreid besproken.

Bron: Cult of Mac

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar