Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Apple-event eind maart; iPhone 9 op 3 april te koop’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple logo


Lees verder na de advertentie

De geruchten dat Apple zijn eerste event van dit jaar in maart houdt, worden steeds hardnekkiger. Nu komt de Duitse website iPhone-ticker met een concrete datum. Pak je agenda er voor de zekerheid maar alvast bij!

Apple-event eind maart 2020

De website heeft uit bronnen direct gelieerd aan Apple vernomen dat Apple de opvolger van de iPhone SE (de iPhone SE 2 of iPhone 9) op vrijdag 3 april in de winkels ligt. Meestal vindt de release van een toestel een dag of drie na de aankondiging ervan plaats. Dus, zo redeneert iPhone-ticker terug, ligt een Apple-event op dinsdag 31 maart voor de hand.

De laatste jaren heeft Apple vrij geregeld keynotes gegeven in maart. Afgelopen jaar vond het event plaats op 25 maart – die keynote stond vrijwel geheel in het teken van Apple-diensten als Apple Arcade en Apple TV+. In 2018 was er op 27 maart een educatief evenement rondom de nieuwe iPad. De introductie van de allereerste iPhone SE vond vier jaar terug ook al plaats in maart. Het gerucht zou dus kunnen kloppen.

iPhone 9 en iOS 13.4

De hoofdrol voor het event in maart is waarschijnlijk weggelegd voor de iPhone SE 2 (ook iPhone 9 genoemd). Dit is een gunstig geprijsd toestel met het uiterlijk van de iPhone 8, dus het klassieke ontwerp met thuisknop. Onder de motorkap herbergt het toestel dan weer wel allerlei nieuwigheden: denk aan een krachtigere processor en een sterk verbeterde camera. Kort na het maart-event brengt waarschijnlijk ook iOS 13.4 uit, met nieuwe memoji-stickers, mappen delen in iCloud en diverse andere nieuwe functies voor je iPhone.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 9 is waarschijnlijk de belangrijkste aankondiging die Apple tijdens het event gaat doen, maar mogelijk heeft Apple nog diverse andere producten voor ons in petto: denk aan een iPad Pro en de AirTags – Apple’s geavanceerde locatietracker.

Apple-event maart 2020: blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het eerste Apple-event van het jaar? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: iPhone-ticker