Terug naar ‘Apple-event eind maart; iPhone 9 op 3 april te koop’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple-event eind maart; iPhone 9 op 3 april te koop’

Door Laura Grootaarts17 februari 2020 22:372 min. leestijd0

De geruchten dat Apple zijn eerste event van dit jaar in maart houdt, worden steeds hardnekkiger. Nu komt de Duitse website iPhone-ticker met een concrete datum. Pak je agenda er voor de zekerheid maar alvast bij!

Apple logo

Apple-event eind maart 2020

De website heeft uit bronnen direct gelieerd aan Apple vernomen dat Apple de opvolger van de iPhone SE (de iPhone SE 2 of iPhone 9) op vrijdag 3 april in de winkels ligt. Meestal vindt de release van een toestel een dag of drie na de aankondiging ervan plaats. Dus, zo redeneert iPhone-ticker terug, ligt een Apple-event op dinsdag 31 maart voor de hand.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De laatste jaren heeft Apple vrij geregeld keynotes gegeven in maart. Afgelopen jaar vond het event plaats op 25 maart – die keynote stond vrijwel geheel in het teken van Apple-diensten als Apple Arcade en Apple TV+. In 2018 was er op 27 maart een educatief evenement rondom de nieuwe iPad. De introductie van de allereerste iPhone SE vond vier jaar terug ook al plaats in maart. Het gerucht zou dus kunnen kloppen.

iPhone 9 en iOS 13.4

De hoofdrol voor het event in maart is waarschijnlijk weggelegd voor de iPhone SE 2 (ook iPhone 9 genoemd). Dit is een gunstig geprijsd toestel met het uiterlijk van de iPhone 8, dus het klassieke ontwerp met thuisknop. Onder de motorkap herbergt het toestel dan weer wel allerlei nieuwigheden: denk aan een krachtigere processor en een sterk verbeterde camera. Kort na het maart-event brengt waarschijnlijk ook iOS 13.4 uit, met nieuwe memoji-stickers, mappen delen in iCloud en diverse andere nieuwe functies voor je iPhone.

De iPhone 9 is waarschijnlijk de belangrijkste aankondiging die Apple tijdens het event gaat doen, maar mogelijk heeft Apple nog diverse andere producten voor ons in petto: denk aan een iPad Pro en de AirTags – Apple’s geavanceerde locatietracker.

Apple-event maart 2020: blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het eerste Apple-event van het jaar? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: iPhone-ticker

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar