Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Als beste getest: onze favoriete accessoires van 2020

Auteur: iCreate
0 reacties
Teufel Radio 3sixty 2020


Lees verder na de advertentie

Op deze website nemen we de nieuwste Apple-producten onder de loep. Maar in de loop van het jaar passeren er ook een hoop andere gadgets en accessoires de revue. Welke moet je echt gezien hebben? In dit lijstje hebben we onze favoriete producten van 2020 verzameld – stuk voor stuk bekroond met ten minste vier sterren!

Teufel Radio 3Sixty

Massaal luisteren we deze dagen naar de Top 2000. Wat nou, radio is ouderwets? Moderner dan de Teufel Radio 3Sixty (2020) wordt het niet! Hij heeft FM-ontvangst, maar ondersteunt met hetzelfde gemak Spotify en diverse andere streamingdiensten. Heel veelzijdig dus, en hij klinkt ook nog eens bijzonder goed. Da’s nog eens een goede kadotip – ook voor jezelf.

Lees onze review

Gustaav Superdun iPhone 12 hoesje


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Natuurlijk weet je dat het verstandig is om je iPhone te hullen in een hoesje. Dat biedt bescherming en zorgt voor een betere grip. Maar het design van je nieuwe iPhone mag ook gezien worden, en een hoesje doet daar vaak afbreuk aan. Vaak, maar niet altijd: met Gustaav oogt je iPhone nog altijd heel chic.

Lees onze review

Slide

Beetje bij beetje wordt je hele huis slim. Je verwarming springt aan als je in de buurt van je huis komt, de verlichting past zich aan op het moment van de dag. Maar je gordijnen? Daar moet je nog naartoe lopen om ze te openen of te sluiten. Slide neemt ook dat ‘probleem’ voor je weg, en maakt je gordijnen slim.

Lees onze review

Logitech Combo Touch

Logitech Combo Touch

Je iPad wordt steeds meer een hoogwaardige vervanger voor je MacBook of laptop. Als je er tenminste een goed extern toetsenbord bij hebt. De Logitech Combo Touch werkt met verschillende iPads en heeft een ingebouwde trackpad, net zoals het Magic Keyboard van Apple – maar de prijs is veel aantrekkelijker.

Lees onze review

Teufel Supreme On

Teufel Supreme On

Ben je op zoek naar een draadloze over-ear koptelefoon zonder poespas? Kijk dan eens naar de Supreme On. De audiokwaliteit ligt hoog, zoals je van Teufel mag verwachten. Ook qua bediening blinkt deze koptelefoon uit. Bovendien valt er ook nog wat te kiezen qua kleuren.

Lees onze review

Tile Sticker

Tile Sticker

Ben je een sloddervos? Of juist heel zuinig op je spullen? De Tile Sticker helpt je om je kostbaarheden in de gaten te houden. Plak de onopvallende sticker op je Nintendo Switch, je camera of je fiets, en je kunt je spullen altijd weer traceren. Andersom kun je, door op het knopje van de sticker te duwen, je iPhone opzoeken.

Lees onze review

Belkin Soundform True Wireless Earbuds

Belkin

Misschien is dit wel het product dat ons dit jaar het meest verraste. De Belkin Soundform True Wireless Earbuds zijn budgetvriendelijk en Belkin is geen audiomerk. We hadden dus geen enkele verwachting toen we de dopjes in onze oren stopten. Maar in sommige opzichten kunnen de oortjes zich meten met Apple’s AirPods.

Lees de review