Terug naar Gustaav Superdun iPhone 12 hoesje
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Gustaav Superdun iPhone 12 hoesje

Door Sven Lamers10 december 2020 12:472 min. leestijd0

Een hoesje voor je iPhone kopen is ingewikkeld. Het mag enerzijds niet te lomp zijn, anderzijds moet het ook wel voldoende beveiliging bieden. En zeker nu de iPhone 12 een compleet nieuw design heeft, is de keuze aan hoesjes nog niet al te groot. Gelukkig heeft ons favoriete iPhone-hoesje al een opvolger gekregen die past op de platte zijkanten van de iPhone 12. En Gustaav bewijst met zijn nieuwe Superdun iPhone 12 hoesje wederom dat extra bescherming geen afbreuk hoeft te doen aan het design van je iPhone.

Superdun iPhone 12 hoesje

Ons devies is: ‘Liever een ingepakte iPhone, dan een kapotte. Hoe lelijk een hoesje ook is.’ Gelukkig valt dat laatste bij het iPhone-hoesje van Gustaav reuze mee. Dit Belgische merk heeft als doel om de vorm van je iPhone te behouden en deze zo onopvallend mogelijk te beschermen tegen valpartijen en stootjes. Dit resulteert in superdunne hoesjes, die zo nauw aansluiten dat ze mooi wegvallen in het design van je iPhone. Daarnaast is het hoesje transparant en heeft dit geen logo of ander storend merkje. Je iPhone met Apple-logo komt dus nog mooi uit en wordt er niet minder chic van. Alleen de metalen randen komen iets minder tot hun recht.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

Ligt beter in de hand

Behalve dat het hoesje van Gustaav haast onzichtbaar je iPhone beschermt, maakt dit hem ook iets stroever. Door de weerstand blijft de – onbeschermd nog steeds een beetje gladde – iPhone lekker in de hand liggen. Gooien en smijten met je iPhone is natuurlijk nooit aan te bevelen, maar dit hoesje geeft wel wat extra zekerheid. Er zijn al de nodige lompe momenten geweest waarop we blij waren met ons superdun iPhone 12 hoesje van Gustaav.

Behalve voor de iPhone 12 en 12 mini, heeft Gustaav ook superdunne hoesjes voor de iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, en vrijwel alle oudere iPhone-modellen. Je kunt in de meeste gevallen kiezen voor een compleet transparant hoesje voor alle vrolijke iPhone-kleuren, of een ietwat donkere transparante variant voor de zwarte iPhone. Ook is er een niet-transparante in dezelfde matzwarte afweking als de donkere Pro-modellen. In ons hoesje verschijnen wel al wat kleine krasjes, maar we gaan er ook best lomp mee om. Deze krasjes zijn bovendien niet erg storend. En beter krasjes in het hoesje, dan in je iPhone.

Plus
  • Doet geen afbreuk aan het design van de iPhone
  • Superdun
Min
  • Snel kleine krasjes zichtbaar
Bestel
Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar