Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iPhone SE 2: Apple-event in maart? Dit mag je verwachten!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Keynote Steve Jobs theater


Lees verder na de advertentie

Wanneer kunnen we het eerste Apple-event van 2020 verwachten? Vorig jaar vond de allereerste keynote van het jaar plaats op maandag 25 maart. En ook dit jaar verwachten we het eerste event in maart. Er zijn in ieder geval voldoende geruchten rondom diverse nieuwe Apple-producten – te beginnen met de iPhone SE 2. Wat kunnen we verwachten van het iPhone SE 2-event? Dit zijn de opvallendste geruchten.

1. iPhone SE 2 (of iPhone 9)

iPhone se 2 apple event 2020

De allereerste iPhone SE werd ook aangekondigd tijdens een maart-keynote – dat was in 2016. Tijd voor een opvolger! De iPhone SE 2 – ook wel iPhone 9 genoemd – lijkt naar verluidt bijzonder veel op de iPhone 8. Dat wil zeggen, een 4,7-inch model met het klassieke iPhone-design (met thuisknop dus). Onder de motorkap zit wel het nieuwste van het nieuwste, en de prijs wordt voor Apple-begrippen behoorlijk aangenaam. In het najaar verschijnen er overigens nóg vier iPhones!

2. iPad Pro 2020


kooptip

iPad Pro 2020

Er zijn ook volop geruchten over een nieuwe iPad Pro. Qua uiterlijk zou deze veel lijken op zijn voorganger: een scherm met afgeronde hoeken en een smalle rand eromheen. De opvallendste vernieuwing? Een drievoudige camera, vergelijkbaar met die van de meest luxe iPhone van het moment. En waarschijnlijk kun je er een grondig herzien Smart Keyboard met verlichte toetsen bij kopen.

3. 13-inch MacBook Pro en Air

Van plan om een 13-inch MacBook Pro te kopen? Heb dan even geduld, want de kans dat Apple dit voorjaar een nieuwe versie presenteert is aanzienlijk. Die zou dan voorzien zijn van het nieuwe en verbeterde toetsenbord met schaarmechanisme dat je misschien al kent van de 16-inch MacBook Pro: met het oude toetsenbord waren problemen. Ook de MacBook Air staat om diezelfde reden op de nominatie om vernieuwd te worden.

4. Rode Apple Watch

De nieuwe Apple Watch Series 5 is verkrijgbaar in zilver, spacegrijs en goud. Is rood meer jouw kleur? Dan brengt de maart-keynote misschien goed nieuws, want mogelijk presenteert Apple een rode Apple Watch. Een deel van de opbrengst van rode Apple-producten gaat naar een goed doel dat zich bezighoudt met aids-bestrijding in Afrika. Het zou voor het eerst zijn dat er een rode Apple Watch verschijnt. Rode Apple Watch-bandjes bestaan overigens wel al een tijdje.

5. AirTag

We hadden hem al in september verwacht, maar toen schitterde hij door afwezigheid: Apple’s eigen bluetooth-tracker. Deze AirTag bevestig je aan je waardevolle spullen: je tas, je portemonnee, je kat. Ben je die kwijt, dan zijn ze gemakkelijk te traceren via de Zoek mijn-app.

6. AirPower

Vorig jaar moest Apple noodgedwongen de draadloze oplaadmat AirPower annuleren, nadat de release hiervan al meermaals was uitgesteld. Maar volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo behoort – een weliswaar eenvoudigere – AirPower tóch tot de Apple-producten die in de eerste helft van 2020 gaan verschijnen.

7. Bundel met diensten

Apple richt zicht steeds meer op diensten. Zo verschenen in 2019 de streamingdienst Apple TV+ en de gamedienst Apple Arcade. Misschien kun je straks tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van diverse Apple-diensten. Apple zou overwegen om TV+ en Arcade te bundelen met Apple Music. Misschien valt ook iCloud-opslag binnen die Apple-bundel. In Amerika is er verder nog Apple News+, maar dat is in Europa helaas nooit uitgerold.

iPhone SE 2 Apple-event: blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het iPhone SE 2 Apple-event? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!