Terug naar Zo ziet de iPad Pro 2020 met drievoudige camera eruit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo ziet de iPad Pro 2020 met drievoudige camera eruit

Door Laura Grootaarts27 december 2019 16:272 min. leestijd0

Dit jaar verscheen er geen nieuwe iPad Pro, maar in 2020 kunnen we weer wel een nieuwe versie verwachten. Renders van Onleaks maken duidelijk hoe de nieuwe iPad Pro eruit kan gaan zien. Je ziet het in deze video én op de foto’s helemaal onderaan in dit bericht.

iPad Pro met drievoudige camera

De nieuwe iPad Pro lijkt op het eerste gezicht bijzonder veel op zijn voorganger uit 2018. Dat wil zeggen: een groot scherm met afgeronde hoeken, een smalle rand eromheen en zonder thuisknop – de iPad Pro 2018 is de enige iPad die je ontgrendelt met Face ID. Opnieuw zal er een 11- en 12,9-inch model zijn. Tot zover niks nieuws onder de zon, toch zijn er de nodige veranderingen.

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Het heeft er alle schijn van dat de nieuwe iPad Pro 2020 wordt uitgerust met een drievoudige camera. Die komt niet zomaar uit de lucht vallen: de meest luxe iPhone van dit moment, de iPhone 11 Pro (Max) heeft eveneens een drievoudige camera met een groothoek-, ultragroothoek- en een telelens. Door deze camera, die hetzelfde ontwerp heeft als die van de iPhone, wordt de iPad Pro wel een tikkeltje dikker.

Metalen of glazen achterkant

OnLeaks verwacht dat de iPad Pro 2020 in een nieuwe kleur verkrijgbaar is: naast spacegrijs en zilver kun je ook kiezen voor middernachtgroen – een kleur die we ook al van de iPhone 11 Pro kennen. Een opvallend detail betreft de achterzijde van de nieuwe iPad Pro. De 11-inch versie heeft net zoals de huidige iPad Pro een metalen achterzijde, de 12,9-inch heeft een glazen achterkant. Bij de iPhone is de glazen achterzijde noodzakelijk vanwege draadloos opladen, maar we kunnen ons niet voorstellen dat je dat wilt doen met een gevaarte als de iPad Pro – en dan ook nog net de grootste variant.

Wat het ook gaat worden: waarschijnlijk weten we dit voorjaar meer. Want de kans bestaat dat de iPad Pro 2020 gepresenteerd wordt tijdens een keynote in maart. Misschien wel tegelijkertijd met de langverwachte iPhone SE 2.

iPad Pro 2020iPad Pro 2020iPad Pro 2020

Meer weten over iPad Pro 2020?
Bekijk dit dossier

Bron: 9to5Mac

iCreate 151
iCreate 151
iOS 17: aan de slag met alle nieuwe functies
Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar