Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Apple brengt binnenkort draadloze oplaadmat, AirTags en meer uit’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple logo


Lees verder na de advertentie

Ook in 2020 verschijnen er natuurlijk weer heel veel nieuwe Apple-producten. Een groot deel daarvan ligt naar verwachting al in de eerste helft van het jaar in de winkels. Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo kunnen we onder meer een draadloze oplaadmat en een handige locatietracker verwachten. Kuo staat bekend om zijn doorgaans zeer accurate voorspellingen.

AirPower lancering

Zes nieuwe Apple-producten 2020

Volgens Kuo kunnen we in de eerste helft van 2020 maar liefst zes nieuwe Apple producten verwachten: ‘We voorspellen dat Apple’s belangrijkste nieuwe hardware-producten in de eerste helft van 2020 een 4,7-inch lcd-iPhone, een iPad Pro, een MacBook Pro/Air, een kleine draadloze oplaadmat, een UWB-tag en een high-end bluetooth koptelefoon zijn.’

Wat weten we eigenlijk van deze producten?

  • iPhone SE 2: met de 4,7-inch lcd-iPhone doelt Kuo ongetwijfeld op de nieuwe iPhone SE 2 (of iPhone 9). Dit budgetmodel krijgt het wat klassiekere design van de iPhone 8, dus met thuisknop, maar heeft onder de motorkap het nieuwste van het nieuwste.
  • iPad Pro 2020: de iPad Pro 2020 ziet er waarschijnlijk hetzelfde uit als zijn voorganger uit 2018: een groot scherm met afgeronde hoeken, smalle rand eromheen, geen thuisknop. Nieuw is de camera: naar verluidt krijgt de nieuwe Pro een drievoudige camera, vergelijkbaar met die van de iPhone 11 Pro (Max).
  • MacBook Air of Pro: vorig jaar verscheen er een 16-inch MacBook Pro met een degelijker toetsenbord met schaarmechanisme. Er zijn geruchten over een 13-inch variant hiervan. Maar ook de MacBook Air staat op de nominatie om uitgerust te worden met dit verbeterde toetsenbord.
  • UWB-tag: met de UWB-tag verwijst Kuo naar de AirTags, waar al tijden volop geruchten over zijn. De AirTags zijn locatietrackers die je overal aan kunt bevestigen. Hang ze aan je koffer, je iets te dure winterjas of de halsband van je hond en ze duiken op in de Zoek mijn-app. Zo raak je je kostbaarheden nooit meer kwijt!
  • High-end koptelefoon: de AirPods en de AirPods Pro zijn een doorslaand succes maar er komt nog meer aan: al jaren wordt er gespeculeerd over een over-ear koptelefoon van Apple. De geluidskwaliteit hiervan zou mogelijk nog beter zijn dan die van de AirPods Pro.
  • Kleine AirPower: het is zeldzaam dat Apple een product annuleert, maar vorig jaar gebeurde het met de AirPower. De oplaadmat had tegelijkertijd een iPhone, Apple Watch en AirPods draadloos moeten kunnen opladen, maar had te kampen met technische problemen. Nu zou Apple alsnog een eigen draadloze oplaadmat lanceren.

Eerste keynote van dit jaar?


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Wanneer Apple de producten precies gaat aankondigen, weten we op dit moment nog niet. Het zou kunnen dat in maart de eerste Apple-keynote van het jaar plaatsvindt, waarschijnlijk met de iPhone SE 2 in de hoofdrol. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!