Terug naar ‘Apple brengt binnenkort draadloze oplaadmat, AirTags en meer uit’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple brengt binnenkort draadloze oplaadmat, AirTags en meer uit’

Door Laura Grootaarts30 januari 2020 11:103 min. leestijd0

Ook in 2020 verschijnen er natuurlijk weer heel veel nieuwe Apple-producten. Een groot deel daarvan ligt naar verwachting al in de eerste helft van het jaar in de winkels. Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo kunnen we onder meer een draadloze oplaadmat en een handige locatietracker verwachten. Kuo staat bekend om zijn doorgaans zeer accurate voorspellingen.

AirPower lancering

Zes nieuwe Apple-producten 2020

Volgens Kuo kunnen we in de eerste helft van 2020 maar liefst zes nieuwe Apple producten verwachten: ‘We voorspellen dat Apple’s belangrijkste nieuwe hardware-producten in de eerste helft van 2020 een 4,7-inch lcd-iPhone, een iPad Pro, een MacBook Pro/Air, een kleine draadloze oplaadmat, een UWB-tag en een high-end bluetooth koptelefoon zijn.’

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Internet van Ziggo thuis? Ontvang dan tot €5 korting per maand en dubbele data!

Wat weten we eigenlijk van deze producten?

  • iPhone SE 2: met de 4,7-inch lcd-iPhone doelt Kuo ongetwijfeld op de nieuwe iPhone SE 2 (of iPhone 9). Dit budgetmodel krijgt het wat klassiekere design van de iPhone 8, dus met thuisknop, maar heeft onder de motorkap het nieuwste van het nieuwste.
  • iPad Pro 2020: de iPad Pro 2020 ziet er waarschijnlijk hetzelfde uit als zijn voorganger uit 2018: een groot scherm met afgeronde hoeken, smalle rand eromheen, geen thuisknop. Nieuw is de camera: naar verluidt krijgt de nieuwe Pro een drievoudige camera, vergelijkbaar met die van de iPhone 11 Pro (Max).
  • MacBook Air of Pro: vorig jaar verscheen er een 16-inch MacBook Pro met een degelijker toetsenbord met schaarmechanisme. Er zijn geruchten over een 13-inch variant hiervan. Maar ook de MacBook Air staat op de nominatie om uitgerust te worden met dit verbeterde toetsenbord.
  • UWB-tag: met de UWB-tag verwijst Kuo naar de AirTags, waar al tijden volop geruchten over zijn. De AirTags zijn locatietrackers die je overal aan kunt bevestigen. Hang ze aan je koffer, je iets te dure winterjas of de halsband van je hond en ze duiken op in de Zoek mijn-app. Zo raak je je kostbaarheden nooit meer kwijt!
  • High-end koptelefoon: de AirPods en de AirPods Pro zijn een doorslaand succes maar er komt nog meer aan: al jaren wordt er gespeculeerd over een over-ear koptelefoon van Apple. De geluidskwaliteit hiervan zou mogelijk nog beter zijn dan die van de AirPods Pro.
  • Kleine AirPower: het is zeldzaam dat Apple een product annuleert, maar vorig jaar gebeurde het met de AirPower. De oplaadmat had tegelijkertijd een iPhone, Apple Watch en AirPods draadloos moeten kunnen opladen, maar had te kampen met technische problemen. Nu zou Apple alsnog een eigen draadloze oplaadmat lanceren.

Eerste keynote van dit jaar?

Wanneer Apple de producten precies gaat aankondigen, weten we op dit moment nog niet. Het zou kunnen dat in maart de eerste Apple-keynote van het jaar plaatsvindt, waarschijnlijk met de iPhone SE 2 in de hoofdrol. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

iCreate 132
iCreate 132
iPhone 13: welke past bij jou?
Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar