Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Rode Apple Watch verschijnt dit voorjaar’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Product red


Lees verder na de advertentie

In het voorjaar komt er misschien een rode Apple Watch Series 5 uit. De rode Watch zou deel uitmaken van de (PRODUCT)RED-lijn, waarmee Apple hiv/aids-programma’s financiert.

Rode Apple Watch

De rode Apple Watch Series 5 zou volgens de Franse blog WatchGeneration zijn opgedoken in een database met Apple-producten, maar verdere details daarover ontbreken. De Series 5 is momenteel verkrijgbaar in spacegrijs, zilverkleurig en goudkleurig aluminium. Apple heeft al heel vaak rode producten uitgebracht, maar het zou voor het eerst zijn dat een Apple Watch-model in een rode uitvoering verschijnt. Wel verschenen er al eerder rode bandjes voor de Apple Watch.

(PRODUCT)RED

De rode Watch maakt deel uit van Apple’s (PRODUCT)RED-assortiment. Er zijn allerlei rode Apple-producten: van rode Apple Watch-bandjes tot iPad-covers en de iPhone XR of iPhone 11. Koop je een rood product? Dan doneert Apple een deel van het aankoop-bedrag aan het goede doel. Dit heeft in 13 jaar tijd al ruim 220 miljoen dollar opgebracht.

De rode Series 5 wordt in het voorjaar verwacht en dat klinkt als een logisch moment: eerder verschenen rode edities van de iPhone 7 en 8 ook al in het voorjaar.

Apple Watch Series 5


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De Apple Watch Series 5 is de nieuwste Apple Watch: Apple bracht dit horloge in september uit. De belangrijkste vernieuwing is het always-on display. Dat betekent dat het scherm van het horloge altijd aan staat, zodat je op ieder moment kunt zien hoe laat het is. Eerder moest je je pols bewegen om de wijzerplaat te activeren.

https://youtu.be/5bvcyIV4yzo

Bron: MacRumors