Terug naar ‘Rode Apple Watch verschijnt dit voorjaar’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Rode Apple Watch verschijnt dit voorjaar’

Door Laura Grootaarts31 december 2019 09:242 min. leestijd0

In het voorjaar komt er misschien een rode Apple Watch Series 5 uit. De rode Watch zou deel uitmaken van de (PRODUCT)RED-lijn, waarmee Apple hiv/aids-programma’s financiert.

rode apple Watch voorjaar 2020

Rode Apple Watch

De rode Apple Watch Series 5 zou volgens de Franse blog WatchGeneration zijn opgedoken in een database met Apple-producten, maar verdere details daarover ontbreken. De Series 5 is momenteel verkrijgbaar in spacegrijs, zilverkleurig en goudkleurig aluminium. Apple heeft al heel vaak rode producten uitgebracht, maar het zou voor het eerst zijn dat een Apple Watch-model in een rode uitvoering verschijnt. Wel verschenen er al eerder rode bandjes voor de Apple Watch.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

(PRODUCT)RED

De rode Watch maakt deel uit van Apple’s (PRODUCT)RED-assortiment. Er zijn allerlei rode Apple-producten: van rode Apple Watch-bandjes tot iPad-covers en de iPhone XR of iPhone 11. Koop je een rood product? Dan doneert Apple een deel van het aankoop-bedrag aan het goede doel. Dit heeft in 13 jaar tijd al ruim 220 miljoen dollar opgebracht.

De rode Series 5 wordt in het voorjaar verwacht en dat klinkt als een logisch moment: eerder verschenen rode edities van de iPhone 7 en 8 ook al in het voorjaar.

Apple Watch Series 5

De Apple Watch Series 5 is de nieuwste Apple Watch: Apple bracht dit horloge in september uit. De belangrijkste vernieuwing is het always-on display. Dat betekent dat het scherm van het horloge altijd aan staat, zodat je op ieder moment kunt zien hoe laat het is. Eerder moest je je pols bewegen om de wijzerplaat te activeren.

Meer weten over Apple Watch Series 5?
Bekijk dit dossier
iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar