Terug naar Eerste publieke bèta van iOS 17 is uit! Test jij mee?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eerste publieke bèta van iOS 17 is uit! Test jij mee?

Door Laura Grootaarts13 juli 2023 08:292 min. leestijd0

Het is zover! Apple heeft de eerste publieke bèta van iOS 17 uitgebracht. Iedereen die mee wil helpen om de software te testen, kan deze bèta installeren. Zo probeer je als een van de eersten alle nieuwe iOS 17-functies uit!

iOS 17 beta

iOS 17 bèta vrijgegeven voor het grote publiek

iOS 17 is de grote iPhone-update van dit jaar en verschijnt in september. Voor deze officiële release, wordt de software eerst uitgebreid getest. Er zijn tot nu toe drie bèta’s uitgebracht voor software-ontwikkelaars. En blijkbaar vindt Apple de bèta nu stabiel genoeg om vrij te geven aan het grote publiek. De derde bèta voor ontwikkelaars, is identiek aan de eerste publieke iOS 17 bèta die nu is verschenen.

Om mee te doen aan de bèta, dan je met je iPhone naar de website van het Apple Beta Software Program en schrijf je je in met je Apple ID. Als je het proces doorlopen hebt, kun je in de app Instellingen via ‘Algemeen>Software-update’ de iOS 17 bèta downloaden en installeren. Dit is net even anders dan in het verleden, toen je nog een compleet profiel moest downloaden. Voor een uitgebreidere uitleg lees je ons artikel iOS 17 bèta installeren: zo kun je de software downloaden.

Let op: we raden je aan om de bèta alleen te installeren op een reserve-iPhone, en niet op het toestel waarvan je dagelijks afhankelijk bent. Het is en blijft een testversie waarin nog wat foutjes en eigenaardigheden kunnen zitten

iOS 17: wat is er nieuw?

iOS 17

Heb je de iOS 17 op je toestel staan, dan is er heel wat om uit te proberen, want het is een grote nieuwe update met opvallende nieuwe functies. We noemen er een paar: met Stand-by verander je je iPhone, zodra die wordt opgeladen, in een slim klokje. Met NameDrop wissel je je eenvoudig contactgegevens uit. En dan zijn er ook nog digitale stickers van je eigen foto’s. Ook leuk om uit te proberen:

Wil je de komende tijd veel tips lezen over iOS 17? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar