Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple verstuurt WWDC20-uitnodiging naar de media

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
WWDC 2020


Lees verder na de advertentie

Apple maakt zich op voor de WWDC-keynote! Volgende week maandag is het zover en Apple heeft nu de officiële uitnodiging verstuurd naar de media.

Wil je niets van het WWDC-nieuws missen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Apple WWDC uitnodiging

WWDC 2020 uitnodiging


kooptip

‘Full stream ahead’, zo luidt Apple’s slogan dit jaar. Door de omstandigheden is Apple genoodzaakt om de WWDC voor het eerst compleet digitaal plaats te laten vinden. ‘Sluit je bij ons aan voor de eerste online WWDC, die op 22 juni van start gaat met een keynote, vanuit Apple Park.’

Eén woord schittert door afwezigheid in deze uitnodiging voor de keynote, zo merkten velen al op: live. Het zou zomaar kunnen dat de keynote vooraf opgenomen wordt en dan op 22 juni om 19.00 uur wordt uitgezonden. Wil je de keynote volgen, dan kan dat onder meer via YouTube, de website van Apple, de Apple TV en de Apple Developer-app voor Mac, iPhone en iPad.

Wat kun je verwachten?

De WWDC is Apple’s conferentie voor ontwikkelaars. Apple blikt dan vooruit op de software die we later dit jaar kunnen verwachten. Denk bijvoorbeeld aan iOS 14 voor de iPhone en macOS 10.16 voor de Mac. Hoewel de WWDC hoofdzakelijk in het teken van software staat, presenteert Apple misschien ook nieuwe hardware. Zo zijn er sterke geruchten over een Apple over-ear koptelefoon, een compleet nieuw ontworpen iMac en een goedkopere iPad.