Terug naar Nu downloaden: beveiligingsupdate voor iPhone, iPad, Mac en Watch
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nu downloaden: beveiligingsupdate voor iPhone, iPad, Mac en Watch

Door Laura Grootaarts9 maart 2021 09:412 min. leestijd0

Apple heeft gisteren iOS 14.4.1, iPadOS 14.4.1, macOS Big Sur 11.2.3 en watchOS 7.3.2 uitgebracht voor de iPhone, iPad, Mac en Apple Watch. Het gaat om kleine maar belangrijke updates: er wordt een beveiligingsprobleem mee verholpen.

Alle Apple devices

Wat is er nieuw?

De updates hebben geen nieuwe functies – daarvoor moeten we wachten op iOS 14.5 en macOS Big Sur 11.3. Wel lossen deze updates een belangrijk beveiligingsprobleem op, waarbij hackers malafide code kunnen uitvoeren op jouw apparaat. Het probleem was zo nijpend, dat Apple geen bèta heeft uitgerold – de update is direct gereleased zonder dat daar een test aan vooraf ging. Apple adviseert alle gebruikers om de updates zo snel mogelijk te downloaden. Dat doe je zo.

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Internet van Ziggo thuis? Ontvang dan tot €5 korting per maand en dubbele data!

macOS Big Sur 11.2.3 downloaden

Open de app Systeemvoorkeuren op je Mac en klik op Software-update. Klik hier op ‘Werk nu bij’ en doorloop de stappen om de update te downloaden en te installeren.

iOS 14.4.1 en iPadOS 14.4.1 downloaden

Open op je iPhone of iPad de app Instellingen en ga naar ‘Algemeen>Software-update’. Tik hier op ‘Download en installeer’ en doorloop de stappen op het scherm. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad aan de stroom hangt.

watchOS 7.3.2 downloaden

Open de app Instellingen op de Apple Watch. Je vindt de update via Algemeen>Software-update’. Doorloop de aanwijzingen op het scherm voor het bijwerken en installeren. Updaten kan ook via de iPhone. Hiervoor op je de app Watch en ga je naar het tabblad Mijn Watch. Tik op ‘Algemeen>Software-update>Download en installeer’.

Bij het downloaden moet je Apple Watch op de oplader liggen en voor minstens 50 procent opgeladen zijn. Je iPhone moet in de buurt zijn en verbonden zijn met wifi.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar