Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iOS 14.4.1 is uit: belangrijke beveiligingsupdate

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
iOS 14.4.1


Lees verder na de advertentie

Apple heeft zojuist iOS 14.4.1 uitgebracht voor de iPhone. Voor de iPad is tegelijkertijd iPadOS 14.4.1 verschenen. Apple beveelt de update aan voor alle gebruikers. Voor de Mac en Apple Watch is tegelijkertijd een soortgelijke update verschenen.

Wat is er nieuw?

iOS en iPadOS 14.4.1 bevatten geen grote nieuwe functies. Toch adviseert Apple iedereen om de update zo snel mogelijk te downloaden. In de release-notes van Apple is te lezen dat iOS 14.4.1 belangrijke beveiligingsupdates bevat. Wat daarmee precies bedoeld wordt, is op dit moment nog niet duidelijk – mogelijk volgt er later nog een verklaring.

Binnenkort komt er overigens nog een update voor je iPhone: iOS 14.5 bevat wél diverse nieuwe functies. Meer daarover lees je in ons artikel iOS 14.5 is grote update: dit zijn de 7 nieuwe functies.

iOS 14.4.1 downloaden

iOS 14.4.1 en iPadOS 14.4.1 downloaden is gratis. Via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ kun je het installeren op je iPhone of iPad. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad aan de stroom hangt.


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

iOS 14.4.1 is de opvolger van iOS 14.4, dat op 26 januari is verschenen. Ook dat was een kleine update waarmee voornamelijk bugfixes werden doorgevoerd.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!