Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws iOS 15

iOS 15.6 bèta 4 is nú beschikbaar voor iedereen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
ios 15.6 beta 4


Lees verder na de advertentie

Apple heeft de vierde bèta van iOS en iPadOS 15.6 uitgebracht. Het lijkt erop dat er dus al heel snel een update voor je iPhone en iPad komt. Wat is er nieuw in iOS 15.6 bèta 4?

iOS 15.6 bèta 4: wat is er nieuw?

Terwijl iedereen al reikhalzend uitkijkt naar iOS 16, is Apple nog altijd bezig met het perfectioneren van iOS 15. Gisteren verscheen de vierde bèta van iOS 15.6, zo’n anderhalve maand na de eerste 15.6-bèta. Er is een bèta voor ontwikkelaars en een openbare bèta – die laatste is toegankelijk voor iedereen die erin geïnteresseerd is.

Een echt spectaculaire update gaat iOS 15.6 niet worden, overigens. In de eerste drie bèta’s werden geen nieuwe functies aangetroffen en dat is in deze vierde versie niet anders. Waarschijnlijk ligt de focus op het oplossen van kleine bugs, en mogelijk spelen er wat beveiligingsaspecten. Wanneer de update precies uitkomt, dat weten we niet. Maar mogelijk al deze of volgende week.

Dit najaar wél nieuwe iPhone-functies

Grote nieuwe functies voor je iPhone verwachten we dit najaar, wanneer iOS 16 verschijnt. Apple onthulde iOS 16 begin deze maand tijdens de jaarlijkse WWDC. Lees er meer over in de volgende artikelen:

Op de hoogte blijven van het iOS-nieuws?


kooptip

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de iOS-updates? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!