Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iOS 15.7.1 is uit – voor als je niet kunt (of wilt) updaten naar iOS 16

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 15


Lees verder na de advertentie

Apple heeft gisteren iOS 15.7.1 uitgebracht voor de iPhone. Voor de iPad verscheen tegelijkertijd iPadOS 15.7.1. Het gaat om een belangrijke beveiligingsupdate.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Voor wie is iOS 15.7.1 bedoeld?

Heb je al geüpdatet naar iOS 16 of iPadOS 16, dan is deze update voor jou niet relevant. Heb je een wat ouder Apple-apparaat dat geen iOS 16-ondersteuning meer heeft en waarmee je nog op iOS 15 zit? Of heb je er zelf voor gekozen om nog niet naar iOS of iPadOS 16 over te stappen? Dan is iOS 15.7.1 wel belangrijk.

Nieuwe functies hoef je in deze update niet te verwachten. Volgens Apple bevat de update belangrijke beveiligingsfixes en wordt deze aanbevolen voor alle gebruikers. iOS 15.7.1 pakt een lange lijst met kwetsbaarheden aan en iedereen die op iOS 15 zit, moet zo snel mogelijk updaten. Ben je al over naar iOS 16? Daarin zijn dezelfde problemen al aangepakt middels iOS 16.1 dat eerder deze week verscheen.

iOS 15.7.1 downloaden


kooptip

iOS 15.7.1 kun je downloaden via de app Instellingen. Binnenkort zal het rode update-bolletje automatisch bij de app Instellingen verschijnen. Maar we raden je aan om daar niet op te wachten en deze iOS update nu al direct te downloaden.

Je downloadt en installeert iOS en iPadOS 15.7.1 via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad aan de stroom hangt.