Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

De eerste bèta van iOS 15.6 is uit (en dat is best verrassend)

Auteur: Laura Grootaarts
3 reacties
iOS 15


Lees verder na de advertentie

Nog maar twee dagen geleden kon je je iPhone updaten naar iOS 15.5. Met iOS 16 in het vizier, dachten we dat iOS 15.5 weleens de laatste versie van iOS 15 zou kunnen zijn. Mis! Inmiddels is iOS 15.6 bèta 1 verschenen, de opvolger van 15.5. Voor de iPad is tegelijkertijd iPadOS 15.6 verschenen.

Tóch nog een update voor iOS 15

iOS 16 is de grote iPhone-update en wordt al over een paar weken onthuld. Toch heeft Apple ook nog plannen voor iOS 15, want voor iOS 15.6 is nu de allereerste testversie verschenen. Op dit moment uitsluitend voor ontwikkelaars, maar we verwachten dat vandaag ook de publieke bèta verschijnt – voor iedereen die erin geïnteresseerd is.

iOS 15.6 bèta 1: nieuwe functies?

Apple heeft bij de bèta niet aangegeven wat er nieuw is in deze iOS-versie. We moeten dus van de bèta-testers horen wat er nieuw is. Op dit moment is er nog niets naar buiten gekomen. Mocht daarin verandering komen, dan werken we dit artikel bij.

We verwachten dat de veranderingen hem in de details zitten. En dat deze update voornamelijk zal draaien om kleine probleemoplossingen en verbeteringen. Het is nog niet duidelijk wanneer iedereen deze nieuwe software kan downloaden – meestal zijn we dan wel een paar bèta-versies verder.

Dit najaar grote nieuwe iPhone-functies


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Grote nieuwe functies verwachten we dit najaar, wanneer iOS 16 verschijnt. Apple onthult iOS 16 op 6 juni, tijdens de eerste dag van de WWDC22.

Enkele details van iOS 16 zijn overigen al naar buiten gekomen: zo maakte Apple eerder deze week bekend dat er diverse toegankelijkheidsfuncties naar je iPhone komen, waaronder deurdetectie en Live ondertiteling. Deze functies zijn eigenlijk bedoeld voor mensen met een fysieke beperking, maar zijn mogelijk ook interessant voor een grotere doelgroep.

Op de hoogte blijven van het iOS-nieuws?

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de iPhone-updates? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!