Terug naar iOS 12 bèta 4 beschikbaar: zo download je de software op je iPhone of iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12 bèta 4 beschikbaar: zo download je de software op je iPhone of iPad

Door Sven Lamers18 juli 2018 07:462 min. leestijd0

Met de regelmaat van de klok brengt Apple om de twee weken een ontwikkelaars-bèta van het nieuwe besturingssysteem iOS 12 uit. Deze software presenteerde Apple begin juni tijdens de WWDC; de uiteindelijke versie volgt in september. Om deze ontwikkelaars-bèta te testen, moet je een Developer-account bij Apple hebben. Heb je dat niet, mag je alleen de publieke bèta installeren. We zetten de vernieuwingen op een rij.

iOS 12

iOS 12 bèta 4

Het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone en iPad bevat verschillende belangrijke veranderingen. Waar iOS-gebruikers zich misschien het meest op verheugen, zijn de prestatieverbeteringen. De nieuwe software maakt je iPhone of iPad tot wel twee keer sneller, waardoor je toestel weer aanvoelt als nieuw.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Maar er zijn ook interessante nieuwe functies. Neem bijvoorbeeld Schermtijd, dat je met een groot aantal opties helpt om je iPhone-gebruik in te dammen. Ook is Niet storen uitgebreid, komt er een handige automatisering-app (Siri Shortcuts) en creëer je je persoonlijke Animoji: de Memoji. Meer weten over de vernieuwingen van iOS 12? Je leest ze in het iOS 12 dossier, of bekijk de video onder dit artikel.

Ten opzichte van de laatste bèta is er in de vierde niet veel veranderd: de software bevat vooral bugfixes. Een paar kleine verbeteringen zijn verder:

  • Nieuwe Activiteiten-stickers in Berichten.
  • De Activiteiten-app heeft nieuwe icoontjes voor work-outs
  • De functie om je mobiel datagebruik te bekijken, is nu niet meer alfabetisch gesorteerd, maar op de hoeveelheid verbruikte data.
  • Er zijn meer mogelijkheden om Memoji’s aan te passen, zoals meer lip-stijlen.

iOS 12 bèta downloaden

De iOS 12 bèta 4 is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars met een licentie (kosten: € 99). Maar er is dus ook een gratis testversie van iOS 12: de publieke bèta. Hoe je die downloadt op je iPhone of iPad, lees je in het artikel Publieke bèta iOS 12 is uit: zo installeer je hem op je iPhone of iPad.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar