Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Black Friday 2022: het ultieme overzicht van alle Apple-deals

Auteur: Ward Edema
2 reacties
Black Friday 2022


Lees verder na de advertentie

Na een lange aanloop vol Apple-deals is Black Friday 2022 er dan éindelijk. In dit ultieme overzicht zetten we de beste deals van dit moment op een rij.

Black Friday 2022: alle Apple-deals

Net als voorgaande jaren zijn er in aanloop naar Black Friday bij veel winkels al kortingen voor Apple-producten en accessoires opgedoken, maar je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Zo ook op onze website, want we hebben inmiddels al 14(!) pagina’s vol deals voor je in elkaar gezet.

Om toch weer wat overzicht te creëren, zetten we alle deals voor je op een rij. En klik je op de knop onder de deal, dan krijg je meer details – én de link naar de deal(s) zelf. Fijne koopjesjacht!

1. iPhone 12, iPhone 13 en iPhone 14

iPhone 14 Black Friday


kooptip

Black Friday staat garant voor aantrekkelijke aanbiedingen – zo ook als het om de iPhone gaat. Voor de gloednieuwe iPhone 14-reeks uit 2022 zijn er kortingen en ook bij de oudere iPhone 13 en iPhone 12 zijn er goede aanbiedingen te vinden.

Bekijk de beste iPhone deals

2. HomePod mini

Black Friday HomePod

De HomePod mini is Apple’s kleine slimme speaker. Met de ingebouwde ondersteuning voor Siri kun je overal in de kamer om je favoriete muziek, timers, afspraken, random feitjes en meer vragen. Daarnaast kun je met AirPlay 2 gemakkelijk muziek of andere audio vanaf je iPhone, iPad, Mac of zelfs Apple TV naar de HomePod mini sturen. Bij de MediaMarkt is er nu een mooie deal:

Bekijk de HomePod deal: van € 109 voor € 88

3. AirPods 3, AirPods Pro 2 en AirPods Pro

AirPods Black Friday

Wil je nieuwe AirPods hebben? Dan is nu tijdens Black Friday hét moment gekomen om Apple’s draadloze oortjes in huis te halen. Goedkoper dan nu zul je dopjes vooralsnog niet meer tegenkomen!

Bekijk de beste AirPods deals

4. iPhone 11

iPhone 11 Black Friday

De iPhone 11 is met zijn drie jaar niet de jongste meer, maar nog steeds een aantrekkelijk toestel. Het 6,1-inch display is groot, de A13-processor nog steeds krachtig en het is de eerste iPhone die Apple voorzag van een Nachtmodus. Én hij duikt nu voor het eerst onder de € 500!

Bekijk de iPhone 11 deal: van € 809 voor € 479

5. Apple Watch Series 7, Series 6 en SE (2020)

Apple Watch Black Friday

Dit najaar heeft Apple drie nieuwe Apple Watch-modellen uitgebracht, de Apple Watch Ultra, de Apple Watch Series 8 en de Apple Watch SE 2022. Deze modellen doen helaas nog niet mee aan het prijzencircus. Maar de iets oudere modellen zijn wél in de korting, en daarvan heb je ook nog jaren plezier. Wij zetten de beste deals voor je op een rij – de korting kan oplopen tot € 90!

Bekijk de beste Apple Watch deals

6. Apple-accessoires

Apple-accessoires Black Friday

Wil je liever iets kleins kopen met Black Friday? Ga voor een Apple-accessoire! We hebben ons gericht op de echt nuttige accessoires – en overbodige gadgets dus achterwege gelaten. Dat betekent dat elke Apple-gebruiker hier wel iets van zijn gading zal vinden.

Bekijk de beste deals voor Apple-accessoires

7. Speakers en soundbars van Sonos

Sonos Black Friday

Ben je op zoek naar een draadloze speaker of naar een soundbar voor je tv, kijk dan eens naar de Black Friday 2022-kortingen op producten van Sonos. Dit is hét moment om de geweldige geluidskwaliteit van Sonos voor een lager bedrag in huis te halen.

Bekijk de beste Sonos deals

8. Televisies (voor het WK)

TV Black Friday

Trakteer jezelf en koop voor het WK een prachtige tv voor jezelf. Een beter moment voor een nieuwe televisie is er niet! In deze periode rond Black Friday zijn er bovendien genoeg fantastische aanbiedingen te vinden.

Bekijk de beste televisie deals

9. Winkeldeals

Sommige webwinkels hebben hele brede Black Friday-acties lopen, voor een groot deel van hun assortiment. Wij zetten de acties op een rij. Klik op de gewenste site om de beste deals ervan te bekijken:

Black Friday 2022: meer Apple-deals in de toekomst

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van de beste Apple-deals, ook buiten het Black Friday-seizoen? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!