Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Black Friday 2022 Bol.com: profiteer nu al van de beste aanbiedingen

Auteur: Sven Lamers
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Black Friday 2022 begint vroeg bij Bol.com! Daar kon je gisteren al in de app aanbiedingen ontdekken, maar sinds vandaag zijn ze overal te zien. Wij zetten de beste (Apple-)deals op een rij!

Black Friday 2022 bij Bol.com

Ben je al op zoek naar de beste Black Friday-aanbiedingen van 2022? In dat geval hebben we goed nieuws, want bij Bol.com is de zwarte vrijdag al begonnen. Gedurende de hele actieperiode krijg je korting op zo’n beetje alles, maar iedere dag is er daarnaast een extra scherpe dagdeal. Het hoogtepunt verwachten wij op 25 november.

Het concept achter Black Friday hoeven we je waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Rondom de laatste vrijdag van november stunten heel veel (web-)winkels met de prijzen om alvast de kerstaankopen te stimuleren. Zat je al langer te overwegen om een bepaald product te kopen? Dan is nu een goed moment! Maar opgelet: de voorraden zijn beperkt en OP=OP. Wees er dus snel bij!


kooptip

Bij sommige producten moet je overigens nog voor ‘Laagste prijs’ kiezen, dat staat onder de ‘Bezorgopties’. We hebben de aanbieders even gecheckt, en daar zitten (op dit moment) alleen betrouwbare tussen.

Bekijk alle Black Friday-aanbiedingen van Bol.com

Black Friday iPhone 14 bij Bol.com beste deals

iPhone 14 en 14 Plus

De iPhone 14 is de nieuwste telefoon van Apple van het moment. Ondanks dat hij slechts enkele maanden oud is, zijn er bij Bol.com toch al flinke aanbiedingen. Qua hardware en software-ondersteuning zit je met de iPhone 14 voor de komende jaren wel goed. Hij heeft onder meer een snellere A15-chip, sterk verbeterde camera’s en geinige veiligheidsfuncties zoals satellietcommunicatie en ongelukdetectie.

Bij Bol.com is zowel de 128 GB- als de 256 GB-versie afgeprijsd. Welke je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van hoeveel opslag je nodig hebt. In de meeste gevallen raden wij je 128 GB aan, tenzij je van plan bent om veel filmpjes te maken.

kooptip

Black Friday iPad Pro 2021 bij Bol.com beste deals

Als je je laptop wilt vervangen door een tablet, dan is er geen betere optie dan de iPad Pro. Kort geleden kwam een vernieuwde versie met M2-chip uit, maar stiekem is zijn voorganger met M1-chip bijna net zo snel. En natuurlijk vele malen goedkoper dan het nieuwste model – zeker nu tijdens Black Friday.

De iPad Pro 12,9-inch heeft alles wat je tablet-hart begeert! Apple Pencil 2-ondersteuning, een Thunderbolt 4-aansluiting voor randapparatuur en een 120 Hz-scherm voor extra soepele beelden. Ook is er 5G-support zodat je onderweg zonder wifi het internet op kunt.

Black Friday MacBook bij Bol.com beste deals

MacBook Air M2 vs. MacBook Pro

Toch liever een MacBook in plaats van een iPad? Ook in dat geval heeft Bol.com twee heel mooie aanbiedingen. Zo krijg je zowel de MacBook Pro 2022 en MacBook Air 2022 met flinke korting. Beide laptops hebben Apple’s nieuwste M2-processor. De MacBook Pro heeft het beproefde MacBook-ontwerp van de laatste jaren, inclusief een Touch Bar voor handige bedieningsmogelijkheden in creatieve apps. De MacBook Air is daarentegen flink op de schop gegaan, met een compleet nieuw en nog veel dunner design.

Voor beide laptops raden we je gewoon de standaard uitvoering met 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslag aan. Maar desgewenst heeft Bol.com ook de versies met meer RAM of opslag.

Black Friday accessoires bij Bol.com beste deals

Naast de Apple-deals heeft Bol.com nog een hoop andere producten in de aanbieding. Twee bijzonder leuke willen we hier nog even extra uitlichten. Zo zijn de Sony WF-1000XM4 oordopjes afgeprijsd – en vormen een leuk alternatief voor Apple’s AirPods. En ook de tado Slimme Thermostaat V3+ Starterskit is nu een heel stuk goedkoper. Hiermee zorg je deze winter voor een warm huis zonder dat je energierekening te duur wordt.

Alle Black Friday-aanbiedingen

Wil je gewoon zelf een beetje rondsnuffelen tussen alle Black Friday-aanbiedingen van Bol.com? Via onderstaande knop ga je naar alle acties. En vergeet ook zeker niet vaker terug te komen, want met de dagdeals wil je elke dag even de aanbiedingen checken, toch?

Bekijk alle Black Friday-aanbiedingen van Bol.com

De prijzen van bovenstaande producten zijn voortijdig door de partner aan ons aangeleverd. Het kan gebeuren dat de partner hier tijdens de daadwerkelijke Black Friday-periode aanpassingen op doet. Wij doen daarom ons best om zo snel mogelijk hierop te anticiperen, om jou de juiste deal te tonen.