Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Scoor nog vóór het WK een nieuwe tv met een Black Friday-deal

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
WK tv


Lees verder na de advertentie

Het WK van Qatar staat nu echt voor de deur en als echte oranje-fan ben je daar natuurlijk helemaal op voorbereid. Het is nog niet duidelijk of je de wedstrijden overal op grote schermen kunt gaan bekijken. Neem daarom het zekere voor het onzekere en koop nog voor de aanvang van het WK een prachtige tv voor jezelf. Een beter moment voor een nieuwe televisie is er niet! In deze periode rond Black Friday zijn er bovendien genoeg fantastische aanbiedingen te vinden. We zetten een paar geweldige opties voor je op een rij!

LG OLED55C24LA: gedetailleerde en vloeiende beelden

Deze 4K Ultra HD oled televisie van LG met een schermdiagonaal van 140 cm zorgt er ongetwijfeld voor dat je geen seconde of pixel mist van alle WK-wedstrijden. De smart-tv heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels, en levert een sterk contrast, hoge helderheid en realistische kleurdetails. Iedere pixels van het scherm wordt afzonderlijk opgelicht of gedimd, waardoor zwart echt zwart is en wit ook echt wit. De processor analyseert daarbij razendsnel het beeld en verbetert vervolgens de kleurweergave, scherpte en bewegingen.

lg OLED55C24LA

De LG OLED55C24LA is bovendien maar 4,5 centimeter dik, zodat de tv zo plat als een schilderij aan de muur hangt. Voor dit 55 inch-model wordt een kijkafstand van twee tot vier meter geadviseerd. Is jouw woonkamer groter of kleiner? Geen nood. Deze LG is ook verkrijgbaar in 42, 48, 65, 77 en 83 inch.

Samsung QE85QN85B: groot scherm voor een lage prijs


kooptip

Deze Samsung heeft een beelddiagonaal van maar liefst 85 inch, wat overeenkomt met 215,9 centimeter. Ideaal als je met vrienden naar het WK gaat kijken op jouw nieuwe tv. De tv heeft bovendien een heel grote kijkhoek, wat betekent dat iedereen in de kamer alles haarscherp kan zien. Daar zullen ze je zeker dankbaar voor zijn! Verder is de tv voorzien van een krachtige 4K AI-upscaling, waardoor je altijd van volledige 4K-resolutie geniet.

WK tv

De Neo QLED techniek zorgt voor een hoge helderheid en een krachtig contrast. De QN85B heeft een piekhelderheid van 1500 nits. Dat is minder dan bij de duurdere Neo QLED tv’s, maar goed daar betaal je dan ook voor. In de praktijk is het krachtige contrast van de QE85QN85B nog altijd erg indrukwekkend. Overigens laadt de SolarCell One Remote zichzelf op met kunst- of daglicht. Batterijen zijn dus niet nodig.

Philips 43PUS8007 + soundbar + hdmi-kabel: compleet en goedkoop

Als je niet al te groot behuisd bent en je wilt ook niet al te veel geld uitgeven voor zowel goed beeld als geluid, dan is deze combi-deal van Philips een uitstekende optie. De 43-inch tv levert 4K-resolutie en is voorzien van een 3-zijdige Ambilight. Omdat je woonkamer daardoor mee kleurt, waan je je bijna in de wedstrijd. Dit wordt nog versterkt door het geluid van de Philips TAB6305. Die bestaat uit een soundbar die je aan de muur kunt bevestigen en een subwoofer voor lage bastonen. Je kunt de soundbar bedienen met de afstandsbediening van je tv. Daarvoor sluit je hem aan via de meegeleverde hdmi-kabel.

WK tv

De Philips 43PUS8007 heeft een 8-bit paneel en is daardoor ook goedkoper. Veel nieuwe tv’s hebben namelijk een 10-bit paneel, dat voor een kleurrijker beeld zorgt. Daar moet je dus ook meer geld voor neertellen. Maar vergis je niet, de beeldkwaliteit van deze Philips is absoluut niet slecht! En in combinatie met de soundbar ga je dit WK op je nieuwe tv ongetwijfeld een intense ervaring tegemoet! 

Sony Bravia XR-65A75KP: goed beeld en geluid in één

De Sony Bravia XR-65A75KP levert zowel scherp beeld met krachtige kleuren als een uitstekend geluid. Verloren details worden opgeschaald naar 4K dankzij de Cognitieve Processor XR, wat resulteert in een nog scherper beeld. Deze 65-inch OLED TV levert uitzonderlijke kleuren, zuiver zwart en uitstekende kijkhoeken.

Sony Bravia XR-65A75KP

Het scherm van de tv is tevens de luidspreker. Dit is mogelijk dankzij Acoustic Surface Audio. Dat wil zeggen dat twee grote actuatoren onzichtbaar trillen in het scherm, wat zorgt voor geluid dat precies overeenkomt met wat er op het scherm te zien is. Deze Sony Bravia is ook verkrijgbaar in 55 inch.

Samsung Crystal UHD 43TU7020: beste budget-aanbieding

Wil je een goede tv voor zo min mogelijk geld, kijk dan zeker eens naar de Samsung Crystal UHD 43TU7020. Deze 4K tv biedt alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van alle WK-wedstrijden. De televisie heeft een beeldschermdiagonaal van 43 inch (109 cm) en dankzij Crystal Display zijn zelfs de kleinste details uitstekend zichtbaar. De ingebouwde chip optimaliseert de kleurweergave en contrastverhoudingen.

WK tv

De Samsung Crystal UHD 43TU7020 heeft een HDR-functie (High-Dynamic Range) die het lichtbereik van je tv vergroot. Hierdoor zijn de kleuren en details zeer indrukwekkend, zelfs bij de donkerste scènes. De lage prijs betekent uiteraard dat je ook wat concessies moet doen. In dit geval heeft de tv een verversingssnelheid van 50 Hz, wat inhoudt dat het beeld wat minder vloeiend is dan bij een tv met 100 Hz.

Voor het WK een nieuwe tv en meer

Wil je meer profiteren van aanbiedingen tijdens het WK en Black Friday, houd dan zeker onze koopadviespagina in de gaten. Daar vind je altijd de beste deals die we online tegenkomen.

Wil je wekelijks Apple-nieuws ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!