Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

Black Friday 2022: HomePod mini goedkoper dan ooit – hierom wil je hem

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Black Friday 2022 HomePod mini


Lees verder na de advertentie

Black Friday 2022 is hét moment om een HomePod mini in huis te halen, want hij is nu goedkoper dan ooit. Hierom wil je er een hebben.

Black Friday 2022-deal voor HomePod mini

De aanbieding van de HomePod mini is te vinden bij MediaMarkt, waar al de wereld aan Black Friday-aanbiedingen te vinden is – ook al moet de dag zelf nog komen! De HomePod mini-deal is misschien wel één van de leukste aanbiedingen die ze hebben:

Door de korting bespaar je maar liefst € 21 op Apple’s slimme speaker ten opzichte van de prijs bij Apple zelf. En koop je er twee om een stereopaar te maken, dan heb je al € 42 korting te pakken – laat staan als je je huis ermee vult!

kooptip

De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!
De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Gratis(!) HomePod mini met Black Friday 2022


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Het kan nog een stuk extremer dan de korting van MediaMarkt: bij Mobiel.nl kun je namelijk helemaal gratis een HomePod mini krijgen! Als je daar een sim-only-abonnement afsluit van KPN, T-Mobile, Tele2 of Vodafone, krijg je er een HomePod mini voor niks bij. Ga direct naar de deal met de knop hieronder:

Zo krijg je een gratis HomePod mini

HomePod mini: hierom wil je er een met Black Friday 2022

Black Friday HomePod

De HomePod mini is Apple’s kleine slimme speaker. Met de ingebouwde ondersteuning voor Siri kun je overal in de kamer om je favoriete muziek, timers, afspraken, random feitjes en meer vragen. Daarnaast kun je met AirPlay 2 gemakkelijk muziek of andere audio vanaf je iPhone, iPad, Mac of zelfs Apple TV naar de HomePod mini sturen.

Daarnaast is de HomePod mini helemaal geïntegreerd met Apple Woning. Hij wordt namelijk automatisch als woninghub geconfigureerd, wat wil zeggen dat hij je smart home-apparaten verbindt met het internet. Zo kun je je lampen, thermostaat, gordijnen en meer vanaf overal ter wereld bedienen.

Stereopaar en iCreate HomePod mini-gids

HomePod mini korting

Ook tof: de HomePod mini heeft volledige ondersteuning voor het maken van een stereopaar. Zo heb je stereospeakers voor je muziek, maar je kunt ze ook koppelen aan je Apple TV om een kleine thuisbioscoop te bouwen. Of gebruik ze als speakers voor je thuiswerkplek, bijvoorbeeld bij je MacBook, zodat je veel beter geluid hebt dan uit de ingebouwde speakers.

De HomePod mini kan daarnaast nog véél meer. Wij hebben alle features van de kleine speaker voor je verzameld in onze zeer uitgebreide gids:

Bekijk onze HomePod mini-gids

Meer Apple-deals bij MediaMarkt

De HomePod mini is niet het enige Apple-product dat flink in de korting is bij MediaMarkt. Zo is er ook een mooie iPad 9 deal, en meer:

Wil je wekelijks Apple-nieuws ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

undefined