Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Black Friday 2022: ontdek de beste deals voor Sonos

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
Black Friday Sonos


Lees verder na de advertentie

Ben je op zoek naar een draadloze speaker of naar een soundbar voor je tv, kijk dan eens naar de Black Friday 2022-deals van Sonos. Dit is hét moment om de stijlvolle producten met superieure geluidskwaliteit van Sonos voor een lager bedrag in huis te halen. Dit zijn de beste Black Friday aanbiedingen van Sonos!

Beam (Gen 2): compacte slimme soundbar

De Beam is al jaren de meest populaire soundbar van Sonos. De nieuwe versie (Gen 2) levert nog meer diepte, hoogte en helderheid, door gebruik te maken van een slimmere techniek. De soundbar is voorzien van Dolby Atmos, waarmee je het geluid overal om je heen hoort. Uiteraard kun je de nieuwe Beam draadloos koppelen aan een Sonos Subwoofer en aan andere Sonos-speakers om een echte surround-ervaring te creëren.

Black Friday Sonos

De Sonos Beam (Gen 2) maakt deel uit van het Sonos Sound System, waarmee je eenvoudig een multiroom-opstelling creëert. Als je dan van je woonkamer naar de keuken loopt, hoor je synchroon dezelfde muziek in beide ruimtes. En als je bijvoorbeeld in de slaapkamer liever naar iets anders luistert, is dat natuurlijk ook geen probleem.


kooptip

Bij Expert betaal je voor de Sonos Beam (Gen 2) nu geen € 479 maar slechts € 389!

One SL Stereo Set: multifunctionele wifi-speakers

De Sonos One SL stereo set is een set multifunctionele draadloze speakers die je favoriete muziek direct streamt via wifi. Daarbij wordt het geluid geoptimaliseerd voor de ruimte waarin je ze in gebruikt. Dankzij de vochtbestendige behuizing kun je de One SL zelfs in de badkamer gebruiken. Je kunt hem ook aansluiten op een stereo-installatie in de woonkamer, of gebruiken als onderdeel van je Sonos home cinema systeem.

Black Friday Sonos

Met de Sonos One SL Stereo Set heb je toegang tot zo’n 70 online muziekdiensten en meer dan 100.000 radiostations en podcasts. Zo integreer je internetradio en je favoriete muziekdiensten eenvoudig in je huis en je dagelijks leven.

De Sonos One SL Stereo Set is bij tink nu in de aanbieding van € 398 voor € 294,95.

Liever een enkele Sonos One? Die krijg je nu bij MediaMarkt van € 229 voor € 169.

One SL Stereo Set + Sub Gen. 3: stijlvolle surround-set

Ben je meer geïnteresseerd in de combinatie One SL stereoset en Sonos Sub, dan kun je uitstekend terecht bij tink. Je koopt dan de krachtige Sonos Sub en twee stereo-compatibele Sonos One SL-luidsprekers. Alle drie de apparaten zijn geïntegreerd in de Sonos-app in je wifi netwerk. Je bedient ze dus eenvoudig vanaf je iPhone, iPad en Mac.

sl plus sub3

De combinatie van Sonos Sub en de twee One SL-luidsprekers leveren een geweldige geluidskwaliteit en de surround set heeft een opvallend ontwerp. Vooral de Sub met zijn O-vorm zal in geen enkele woonkamer misstaan.

De Sonos One SL Stereo Set + Sub Gen. 3 is bij tink momenteel in de aanbieding van € 1247 voor € 899.

Move: draagbare bluetooth-/wifi-speaker

De Sonos Move is een multiroom wifispeaker die je, zoals de naam al doet vermoeden, ook buitenshuis kunt gebruiken. En als je wifi-signaal te ver weg is, gebruik je gewoon de bluetooth-functie. Binnenshuis neem je hem eenvoudigweg mee naar elke kamer, zodat je overal van een geweldige geluidskwaliteit kunt genieten. De Move heeft een accuduur van maar liefst 11 uur lang muziek luisteren. Opladen gaat snel en eenvoudig via het meegeleverde oplaadstation.

Black Friday Sonos

Ook de Move is voorzien van Trueplay, een techniek die de ruimte en vorm van je kamer ‘meet’ en op basis daarvan het geluid optimaliseert. Speciaal voor gebruik buitenshuis heeft Sonos Automatic Trueplay ontwikkeld. Daardoor gaat de Move automatisch op zoek naar het optimale geluid wanneer je hem buiten gebruikt.

Bij Expert betaal je nu in plaats van € 395 maar € 319 voor de Sonos Move.

Arc: soundbar met 3D Dolby Atmos

De Sonos Arc is een nieuwe soundbar, voorzien van 3D Dolby Atmos en TruePlay-technologie. 3D Dolby Atmos zorgt ervoor dat het geluid zich overal om jou heen afspeelt, ook boven en achter je. Je kijkt dus niet zomaar een film, je zit er middenin! Bovendien kun je de Sonos Arc draadloos koppelen aan de Sonos Sub en aan andere Sonos-speakers voor een indrukwekkende 5.1 surround-ervaring.

Sonos Arc

De TruePlay-techniek laat het geluid altijd optimaal klinken. Met deze techniek wordt jouw kamer geanalyseerd en het geluid van de soundbar daar op aangepast. Wil je het geluid liever zelf nog een beetje aanpassen? Geen probleem. In de app vind je een equaliser die je kunt gebruiken. Ook de Sonos Arc koppel je eenvoudig aan andere Sonos-speakers in huis, zodat je overal een geweldige geluidskwaliteit hebt.

Voor de Sonos Arc betaal je bij Expert nu € 749 in plaats van € 899.

Arc 3.1 Home Theatre Set: home cinema system

Wil je de Arc gebruiken in een home cinema system, dan kun je het beste bij tink terecht voor de volledige set. Je koopt dan zowel de Sonos Sub en de Arc, die samen goed zijn voor een spannende bioscoopervaring bij je thuis. Bovendien kun je het systeem op elk moment upgraden naar een 5.1 Home Theatre Set. Daar heb je alleen maar twee extra Sonos speakers (One SL of Five) voor nodig.

Black Friday Sonos

Via de Sonos-app pas je onder andere eenvoudig de bas en het volume aan. Streaming-diensten zoals Spotify en Deezer bedien je ook rechtstreeks vanuit de app.

De Sonos Arc 3.1 Home Theatre Set kost bij tink nu geen € 1848 maar slechts € 1349.

Meer Black Friday Sonos-deals

Tijdens deze Black Friday vind je ook Sonos-deals bij Coolblue. Daar koop je bijvoorbeeld de Sonos One voor € 179 in plaats van € 229. De Sonos Roam SL is er in de aanbieding van € 179 voor € 129.