Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Black Friday 2022: dit zijn de beste deals voor Apple AirPods

Auteur: iCreate
0 reacties
Black Friday AirPods


Lees verder na de advertentie

Wil je nieuwe AirPods hebben? Dan is nu tijdens de Black Friday het moment gekomen. Goedkoper dan nu zul je dopjes vooralsnog niet meer tegenkomen. Dit zijn de beste deals.

Het van oorsprong Amerikaanse Black Friday wordt gezien als het begin van het seizoen voor kerstaankopen, waarbij klanten met hoge kortingen naar de winkels worden gelokt. Sinds 2015 zijn er in Nederland op dezelfde dag steeds meer winkels met Black Friday-aanbiedingen en dit fenomeen lijkt sindsdien elk jaar groter te worden. Ben je op zoek naar nieuwe AirPods, dan is Black Friday hét moment om toe te slaan. Maar wees er snel bij, want OP=OP en de deals zullen waarschijnlijk niet meer veel beter worden.

Black Friday-deals Apple AirPods

In dit artikel hebben we alvast de beste Black Friday-aanbiedingen voor nieuwe Apple AirPods voor je verzameld. Of je nou gaat voor de AirPods 3, de AirPods Pro of de AirPods Pro 2, wij vertellen je waar je de beste deal kunt vinden!

AirPods Pro 2

Black Friday AirPods


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De AirPods Pro 2 zijn Apple’s beste AirPods tot nog toe en zijn slechts twee maanden geleden uitgekomen. Ze leveren een uitstekende geluidskwaliteit en hebben naast actieve ruisonderdrukking ook een transparantiemodus. Die zorgt ervoor dat je belangrijke geluiden zoals claxons en sirenes blijft horen. Nieuw bij deze versie is dat je de AirPods volledig via touch bedienen. Het steeltje heeft namelijk een speciaal touch-vlak. Zo pas je het volume aan door hierover naar boven of beneden te vegen. Muziek afspelen en pauzeren regel je door erop te tikken. Houd je het touch-vlak ingedrukt, dan wissel je tussen ruisonderdrukking en de transparantiemodus.

Met Black Friday vind je de beste AirPods Pro 2-deal bij Belsimpel. Daar betaal je dan € 274,95 in plaats van € 299.

AirPods 3

AirPods 3

Hoef je niet het beste van het beste en geef je liever iets minder geld uit, dan zijn de AirPods 3 je beste keuze. Het grootste designverschil met de Pro’s is dat de AirPods 3 geen siliconen opzetstukjes en geen actieve ruisonderdrukking hebben. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden. Verder moet je het zonder touch-bediening doen, maar daar is zeker overheen te komen. De geluidskwaliteit van de AirPods 3 is namelijk fantastisch en dat is waar het toch vooral om gaat. Bovendien is het draagcomfort erg goed, volgens velen zelfs beter dan bij de Pro-modellen.

Ook voor de AirPods 3 inclusief MagSafe oplaadcase kun je deze Black Friday het beste terecht bij Belsimpel. In plaats van € 199 betaal je daar nu slechts € 187,95.

AirPods Pro

Black Friday AirPods

De eerste versie van de AirPods Pro is verkrijgbaar sinds 2019. Maar denk niet dat deze oordopjes inmiddels al verouderd zijn. Ze klinken fantastisch en zijn voorzien van ruisonderdrukking, transparantiemodus en ruimtelijke audio. Bovendien heb je in totaal een batterijduur van ruim 24 uur! Wil je ook touch-bediening, dan moet je toch echt voor de AirPods Pro 2 gaan. Maar als je daar prima zonder kunt, bespaar je wel behoorlijk wat in de aanschafkosten. Al helemaal als je je slag slaat tijdens Black Friday!

De AirPods Pro inclusief MagSafe oplaadcase scoor je nu ook het beste bij Belsimpel. Ze kosten je nu geen € 279 maar slechts € 206,95.

Meer Black Friday-deals Apple AirPods

Niet alleen Belsimpel heeft de AirPods in de aanbieding tijdens Black Friday. Je kunt ook terecht bij onder meer Bol.com, Expert, Mobiel.nl en Coolblue. Hoewel Belsimpel het goedkoopst is, schelen de aanbiedingen niet zo heel veel. Je kunt dus ook prima bij je favoriete winkel bestellen. Een greep uit de overige Black Friday-aanbiedingen:

AirPods Pro 2

AirPods 3

AirPods Pro

Nog meer Black Friday

Heb je al AirPods? Of zoek je gewoon naar nóg meer Black Friday-deals? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben al een verzamel-artikel voor de beste Sonos-deals, en de beste deals van Coolblue en Bol.com. En gedurende de hele week verschijnen er nog artikelen. Dus houd iCreate in de gaten!