Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Black Friday bij Amac: de beste Apple deals op een rij (ADV)

Auteur: iCreate
0 reacties
Black Friday Amac


Lees verder na de advertentie

Het is weer zover: Black Friday is hier! Ook Amac doet mee, dus de komende tijd scoor je hier hoge kortingen op de leukste producten van Apple en andere topmerken. Maar wees er wel snel bij, want de actie loopt tot en met uiterlijk 28 november, zolang de voorraad strekt. Daarom ontdek je hier alvast wat de beste deals zijn.

Beste Apple-deals Black Friday

Amac is de grootste Apple Premium Reseller in heel Europa, en hier kun je tot en met 28 november terecht voor allerlei Black Friday-aanbiedingen. Dat kan in een van de vijftig winkels verspreid over heel Nederland, maar ook online. Welke Black Friday-deals je bij Amac vindt? Dat lees je hieronder.

Bekijk alle Black Friday deals van Amac

Apple Watch

Apple Watch SE vs. Series 7:


kooptip

Toe aan een nieuwe Apple Watch? Dan is de keuze momenteel reuze, want bij Amac zijn vrijwel alle versies van de Apple Watch SE en Apple Watch Series 7 in de aanbieding. Zodra je tussen een van deze twee modellen hebt gekozen, moet je nog een aantal overwegingen maken. De Watches komen namelijk in allerlei uitvoeringen. Denk hierbij aan verschillende formaten, materialen, kleuren en horlogebandjes. En dan is er nog de vraag of je alleen Wifi-verbinding wilt, of ook graag Cellular.

Een Apple Watch kun je dus volledig naar je hand zetten, maar daardoor liggen de prijzen wel enorm uiteen. Kijk alleen al naar het formaat: neem je een Apple Watch Series 7 van 45 mm groot, dan betaal je dertig euro meer dan voor dezelfde uitgave van 41 mm. Weet je nog niet zeker voor welke je gaat? Op de website van Amac kun je alle uitvoeringen met elkaar vergelijken.

AirPods Pro

AirPods vergelijken

De AirPods Pro zijn Apple’s meest premium oortjes, en zijn ideaal voor echte audioliefhebbers. Want in tegenstelling tot de reguliere AirPods beschikken de Pro’s over de transparantiemodus, actieve ruisonderdrukking en dopjes met verschillende pasvormen. En uiteraard werken ze perfect samen met al je andere Apple-apparaten.

Onlangs heeft Apple eindelijk de 2e generatie AirPods Pro uitgebracht, maar bij zulke premium-oortjes verwacht je natuurlijk ook een premium-prijs. Normaal gesproken is dat ook zo, want de oorspronkelijke adviesprijs betreft € 299. Maar tijdens Black Friday ligt het prijskaartje wat lager, en dus is dit de uitgelezen kans om deze oortjes te scoren.

iPad 2021

iPad 2021

Onlangs heeft Apple de nieuwe iPad 2022 uitgebracht, maar eigenlijk is zijn voorganger een stuk aantrekkelijker. De iPad 2021 is namelijk even goed in het uitvoeren van eenvoudige taken, zoals browsen, lezen en gamen. Onder andere door de A13 Bionic-chip. Die is slechts een jaar oud, waardoor hij nog steeds erg krachtig is en nog jaren vooruit kan. Verder heeft hij de klassieke touchknop met Touch ID, de selfiecamera zit aan de bovenkant en er is ondersteuning voor de 1e generatie Apple Pencil.

Maar het grootste voordeel: het prijskaartje ligt een stuk lager. De iPad 2021 is zelfs de goedkoopste iPad die momenteel wordt verkocht. En zoals gezegd, lever je daar vrijwel niets voor in.

MacBook Air of Pro

MacBook Air en Pro met M1 vergelijking

Doorgaans is de MacBook Air de populairste laptop in Apple’s assortiment. Zeker de versie uit 2020: deze komt met een 13,3-inch Retina-display, Touch ID en maar liefst twee usb-c-aansluitingen. En dan is er nog de supersnelle M1-chip, die het mogelijk maakt om programma’s te draaien die wat meer kracht vergen. Al met al ideaal voor de doorsnee Apple-fan.

Als je toch wat zwaarder geschut nodig hebt, is de 13-inch MacBook Pro uit 2020 een beter alternatief. Ook hier vind je de krachtige M1-chip, maar het instapmodel begint met dubbel zoveel opslagcapaciteit. Verder heeft deze MacBook Pro een batterijduur van maar liefst 20 uur, zijn er drie usb-c-aansluitingen en is er een Touch Bar.

Black Friday Amac

Overigens kun je momenteel nog meer korting pakken op een nieuwe MacBook. Want ligt er ergens op zolder een oude Windows-laptop, dan kun je die bij Amac inruilen. In dat geval ontvang je maar liefst 100 euro extra korting bovenop de Black Friday-actie.

Magic Trackpad en Keyboard

Black Friday Amac

Koop je een nieuwe computer of extern scherm, dan vragen die natuurlijk om de benodigde accessoires. Met als belangrijkste: een toetsenbord, muis of trackpad. Ook dan komen we weer bij Apple terecht, met dank aan het Magic Keyboard en Magic Trackpad. Deze zijn niet alleen comfortabel genoeg om een volle dag op te werken – ze zijn ook nog eens hartstikke stijlvol.

Aan de prijzen merk je helaas wel dat dit accessoires van Apple zijn. Normaal gesproken kosten ze namelijk meer dan € 100 per stuk, terwijl toetsenborden en trackpads van andere merken vaak goedkoper zijn. Maar voor Black Friday maakt Amac gelukkig een uitzondering.

De beste Black Friday deals

Amac heeft de komende tijd niet alleen korting op producten van Apple, maar ook op die van andere topmerken. Denk hierbij aan accessoires die perfect samenwerken met je eigen apparaten. Wij hebben er een aantal op een rij gezet.

Eve

Black Friday Amac

Eve is hét merk als het gaat om slimme huisapparaten. Denk hierbij aan stopcontacten, bewegengingssensoren, lichtschakelaars en meer. En die zijn allemaal perfect agestemd op je Apple-apparaten. Zoals de Eve Energy Strip, een intelligente verlengkabel waarmee je je energieverbruik bijhoudt.

Eve Energy Strip: van € 99,95 voor € 79,95

Zens

Black Friday Amac

Zens is een merk van eigen bodem dat zich specialiseert in draadloze opladers. Deze komen in allerlei variaties, waaronder voor je iPhone, AirPods en Apple Watch. De opladers staan vooral bekend om hun efficiëntie – kijk maar eens naar deze 4-in-1 draadloze oplader!

Zens 4-in-1 draadloze oplader: van € 79,95 voor € 59,95

LG

Black Friday Amac

Naast Apple is LG wellicht de bekendste naam in dit lijstje, met een breed assortiment aan elektronicaproducten. Denk hierbij aan televisies en monitoren, maar zelfs huishoudelijke apparaten. Onze aanrader: het 24-inch UltraFine 4K beeldscherm.

LG 24-inch UltraFine 4K usb-c-beeldscherm: van € 749 voor € 499

Belkin

Black Friday Amac

Zoek je naar accessoires voor elektronica, dan kom je al gauw terecht bij Belkin. Hier vind je alles wat je maar wilt: adapters, screenprotectors, powerbanks en meer. Zo ook dit magnetische laadstandaard voor je iPhone.

Belkin magnetische draadloze 7,5 W laadstandaard: van € 44,95 voor € 19,95

Nog veel meer deals

Ben je op zoek naar een andere aanbieding? Naast de bovenstaande deals heeft Amac nog veel meer Black Friday-acties om van te profiteren. Die ontdek je allemaal via de onderstaande knop.

Bekijk alle Black Friday deals van Amac