Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws

Black Friday 2022: de beste deals voor Apple-accessoires

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
black friday accessoires


Lees verder na de advertentie

Ben je nog op zoek naar een toetsenbord, een muis of een hoesje voor je iPhone? Dan is Black Friday het ideale moment om toe te slaan! We hebben de beste Black Friday-deals voor accessoires voor je verzameld. Kijk wat je nodig hebt en wij vertellen je waar je deze week het goedkoopst uit bent!

Black Friday-deals voor accessoires

We hebben ons bij onze zoektocht gericht op nuttige accessoires en overbodige gadgets achterwege gelaten. Dat betekent dat elke Apple-gebruiker hier wel iets van zijn gading zal vinden. We raden je aan om niet te lang te wachten, omdat voor het gros van de aanbiedingen geldt: op is op. Sla dus snel je slag!

1) Apple Magic Keyboard

magic keyboard

Het Apple Magic Keyboard is in principe hetzelfde als het toetsenbord van de 24-inch iMac, met functietoetsen voor Spotlight, Dicteren en Niet Storen. Typen op de Magic Keyboard is prettig en nauwkeurig, en de oplaadbare batterij gaat zeker een maand mee. Voor het opladen en pairen wordt een USB C-naar-Lightning kabel meegeleverd.


kooptip

Bij Bol.com koop een Apple Magic Keyboard nu voor € 99 in plaats van € 109.

2) Native Union AirPods Beanies

black friday accessoires

Met de AirPods Beanies bescherm je je AirPods op een leuke, kleurrijke manier. Het zijn een soort sokken voor je AirPods, die er vroeger ook al waren voor de iPod. De Beanies passen perfect om de AirPods 3, AirPods 2 en originele AirPods, en ze zijn gemaakt van 100 procent gerecyclede materialen. In deze set zitten er vier: grijs, oranje, donkerblauw en groen.

De Native Union AirPods Beanies zijn bij Appelhoes nu te koop voor € 14,90 in plaats van € 24,90.

3) Apple Magic Trackpad 2

black friday accessoires

De Apple Magic Trackpad 2 ondersteunt alle Multi‑Touch-bewegingen én Force Touch. De sensoren onder het oppervlak detecteren hoeveel druk je op het trackpad uitoefent, voor een zeer nauwkeurige bediening. De Magic Trackpad 2 heeft een glazen oppervlak en maakt automatisch verbinding met je Mac. Net als de Magic Keyboard gaat de batterij van de Magic Trackpad 2 ongeveer een maand mee.

De Apple Magic Trackpad 2 kost je bij Amac nu € 99 in plaats van € 129.

4) Nudient Thin Case MagSafe

nudient

Zoek je een dun, stijlvol en goed beschermend hoesje voor je iPhone? Kijk dan eens naar de Thin Case MagSafe van Nudient. Door het strakke en ultradunne design (slechts 1 millimeter dik!) past het hoesje perfect om je iPhone. Daarbij is het hoesje dankzij MagSafe-ondersteuning gewoon bruikbaar bij draadloos opladen. De Nudient Thin Case MagSafe is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

Je koopt de Nudient Thins Case MagSafe bij Nudient nu niet voor € 30 maar voor slechts € 12.

5) Apple Pencil (2e generatie)

apple pencil 2

Met de Apple Pencil kun je tekenen, schrijven en schetsen op je iPad, maar niet op je iPhone. Het voelt alsof je een gewoon potlood gebruikt. Dat komt omdat de Pencil drukgevoelig is, dus als je harder duwt worden de lijnen dikker. Hij klikt magnetisch vast aan de iPad Pro en laadt draadloos op. Tik je twee keer op de voorkant, dan wissel je van tool.

Koop de Apple Pencil (2e generatie) nu bij Amazon voor € 135 in plaats van € 149.

6) Apple Magic Mouse

black friday accessoires

De draadloze Apple Magic Mouse heeft een geoptimaliseerde voet die soepel over je bureau glijdt en dankzij het Multi‑Touch-oppervlak kun je vlot swipen en scrollen. Ook de batterij van de Magic Mouse gaat ongeveer een maand mee voordat je weer moet opladen. Uiteraard wordt er een kabel meegeleverd zodat je de muist kunt aansluiten op je Mac om op te laden.

De Apple Magic Mouse is bij de Mediamarkt in de aanbieding van € 84,99 voor € 69.

7) 4smarts VoltHub Go2 Powerbank

VoltHub Go2 Powerbank

De compacte VoltHub Go2 van 4smarts heeft een capaciteit van 10.000 mAh. Met de USB-C en de twee USB-A uitgangen laad je tot drie apparaten tegelijkertijd op. De ingebouwde led geeft aan hoeveel energie er nog in de powerbank zit. Is je aangesloten apparaat volledig opgeladen, dan stopt het opladen automatisch. Dat bespaart stroomgebruik en voorkomt schade aan de batterij. De powerbank is bovendien voorzien van diepontladingsbeveiliging. De powerbank zelf laad je eenvoudig op met de meegeleverde USB-A naar USB-C kabel van 30cm.

De 4smarts VoltHub Go2 is bij GSMpunt.nl in de aanbieding van € 29,95 voor € 19,95.

Black Friday: deals voor accessoires en meer

Ben je benieuwd naar andere Black Friday-deals? Kijk dan ook zeker naar de volgende artikelen:

Wil je wekelijks Apple-nieuws ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

undefined

undefined