Terug naar iTip: Onlangs verwijderde foto's op iPhone en iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Onlangs verwijderde foto's op iPhone en iPad

Door Jelle Mol15 juni 2015 15:491 min. leestijd0

In iOS 8 is er in de Foto’s-app een nieuw album bijgekomen: ‘Onlangs verwijderd’. Hierin worden de kiekjes die je weg hebt gegooid, nog 30 dagen bewaard en daarna definitief gewist. Zeker met het gebruik van iCloud-fotobibliotheek, waarbij al je wijzigingen automatisch worden gesynchroniseerd met andere apparaten, komt deze functie goed van pas wanneer je per ongeluk iets hebt gewist of je je achteraf bedenkt.

Onlangs verwijderde foto’s uitgelegd

  1. Je vindt het mapje met onlangs verwijderde foto’s in het tabblad ‘Albums’ op je iPhone of iPad.
  2. Wil je een foto of meerdere foto’s terugzetten, selecteer deze dan en tik op ‘Zet terug’.
  3. Op deze manier kun je ook foto’s definitief verwijderen voordat dit na 30 dagen automatisch gebeurt: tik erop en kies voor ‘Verwijder’.
  4. Automatisch de map leegmaken of de functie uitschakelen kan niet, maar je kunt wel alles in één keer verwijderen. Tik hiervoor op ‘Selecteer’ en vervolgens op ‘Verwijder alles’. Let op: weg is dan ook écht weg.

Onlangs verwijderde foto's

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar