Terug naar iTip: NBA All-Star Game 2016 kijken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: NBA All-Star Game 2016 kijken

Door Arjan Kropman13 februari 2016 09:412 min. leestijd0

De NBA All-Star wedstrijd is een jaarlijkse demonstratiewedstrijd waarin de beste NBA-basketbalspelers van de Amerikaanse oostkust het opnemen tegen de toppers van de Westcoast. Het levert de coolste basketbalpartij van het jaar op, die je niet mag missen. Dit weekend is het weer zo ver!

NBA All-Star Game 2016

NBA All-Star Game: Lebrun James, Kobe Bryant …

Het idee is natuurlijk supergaaf, pak de beste basketballers van de oostkust, zet ze tegenover de beste spelers van de westkust en laat ze een lekker potje ballen. Even wat namen? Lebrun James van de Cleveland Cavaliers is een van de basisspelers van oost, Jimmy Butler van de Bulls begint op de bank. Voor west spelen onder meer Kobe Bryant (LA Lakers) en Kevin Durant (Oklahoma City Thunder).

De wedstrijd wordt voor het eerst buiten de VS gespeeld, in Toronto om precies te zijn en het is inmiddels de 65e editie. Qua bezoekersaantallen wint deze game het niet van de Superbowl die vorige week werd gespeeld, maar de All Star-wedstrijd is dus al wel wat jaartjes ouder. Zanger Sting komt het publiek in de rust vermaken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

NBA kijken op Ziggo Sport

(Illegaal) streamen is voor veel liefhebbers niet meer nodig. Zowel de betaalzender Sport1 Select als Ziggo zenden de wedstrijd zondagnacht om 2.00 uit. Ziggo doet dat ook nog op kanaal 14, het voor alle abonnees gratis Ziggo Sport. De wedstrijd wordt bij Ziggo van commentaar voorzien door Mart Smeets.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Arjan Kropman

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar