Terug naar iTip: Intocht Sinterklaas kijken op je iPhone of iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Intocht Sinterklaas kijken op je iPhone of iPad

Door Laura Grootaarts13 november 2015 19:242 min. leestijd0

Wil je de Intocht van Sinterklaas op zaterdag 14 november zien? Natuurlijk kun je om 12.00 uur voor met je kroost voor de televisie gaan zitten, maar het is ook mogelijk om de aankomst van de sint en zijn pieten te bekijken op je iPad of iPhone.

Sinterklaas

Let op: als je streamt, verbruik je veel data, zorg er dus voor dat je gebruik kunt maken van een wifi-netwerk. Ook vraagt het nogal wat van je batterij, dus zorg ervoor dat je iPad of iPhone is opgeladen.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Livestream NPO-app (gratis)

De intocht van Sinterklaas wordt uitgezonden door de Nederlandse Publieke Omroep. Via de app van NPO kun je naar de intocht kijken. Tik in de app op de drie streepjes linksboven in het scherm, en tik dan onder ‘Live’ op NPO Zapp. Nu kun je live televisie kijken op je iPhone of iPad en helemaal gratis bovendien. Intocht gemist? Dan kun je hem via de NPO-app later alsnog bekijken.

Livestream NPO Zappelin-app (gratis)

Voor de jongste kijkers van de Publieke Omroep staat de gratis app NPO Zappelin in de App Store. Net zoals met de reguliere NPO-app die hierboven staat, kun je hiermee naar de live uitzending kijken … als je kind niet wordt afgeleid door de spelletjes en andere extraatjes die te vinden zijn in deze app.

App van je tv-aanbieder

Bij zo ongeveer alle digitale tv-abonnementen is het mogelijk om te kijken via een app op je iPad of iPhone. Bijvoorbeeld via KPN iTV Online, de app Horizon Go en Telfort TV Online. Heb je een andere tv-aanbieder, kijk dan in de App Store of op de website van je aanbieder wat er allemaal mogelijk is voor wat betreft mobiel televisiekijken.

Safari

Om de intocht te zien, hoef je niet eens een app te installeren. Het liveverslag van de intocht van Sinterklaas is ook gewoon te volgen op de website van de NPO. Open dus gewoon Safari op je iPad of iPhone, ga naar npo.nl en tik op het juiste programma. De intocht is ook te volgen op zappelin.nl.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar