Terug naar De 6 beste Apple-tips van juli
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

De 6 beste Apple-tips van juli

Door Laura Grootaarts31 juli 2016 10:002 min. leestijd0

De redactie van iCreate werkt dagelijks met Macs en iOS-apparaten en kent veel tips en trucs. Op icreatemagazine.nl verschijnen regelmatig nieuwe en handige tips. Dit zijn de 6 beste van de maand juli!

1. Geheime Olympische emoji in WhatsApp

WhatsApp Olympische emoji

Augustus wordt de maand van de Olympische Spelen en daar hoort natuurlijk een bijpassende emoji bij. De vijf Olympische ringen zijn terug te vinden in WhatsApp, maar het is wel even puzzelen wil je ze voor de dag toveren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. Hier zitten al die Pokémon!

Pikachu Pokemon

Als augustus de maand van de Olympische spelen is, dan was juli de maand van Pokémon Go. Heb je nog steeds geen Pikachu gevangen? Is zelfs Snorlax je nog steeds te snel af? Met deze Pokémon-radar weet je precies waar je zijn moet.

3. Afspeellijsten maken met Netflix Flixtape

flixtape

Afspeellijsten maken met Netflix is niet goed mogelijk. Maar nu is er Flixtape, waarmee je korte playlists rondom een bepaald thema maakt. Met een vette knipoog naar de mixtapes – zelf samengestelde cassettebandjes – van vroeger.

4. Irritante iOS-instellingen (en hoe je ze uitzet)

iPhone 6

iOS is ontzettend gebruiksvriendelijk, maar soms loop je toch tegen wat kleine irritatiepuntjes aan. Vaak helpt het al om even iets aan te passen bij de Instellingen. Wij zetten 5 irritaties op een rij.

5. Scheve foto’s rechtzetten

Scheve foto rechtzetten

Je hebt een prachtige landschapsfoto gemaakt, maar de horizon lijkt nog wel het meest op een glijbaan. De kerktoren ter plaatse lijkt op de toren van Pisa. Gelukkig zet je je foto zó weer recht. Sterker nog: dat doet je iPhone automatisch voor je.

Naar de tip

6. Zo valt je WhatsApp-bericht extra op

Tekst opmaken WhatsApp

Tekst opmaken in WhatsApp? Dat kan niet. Althans, het lijkt erop dat deze optie er niet is. Met een paar grappige trucjes kun je echter toch nog tekst vet drukken, schuin zetten of doorhalen.

Dit zijn 6 van de tips die we de afgelopen maand online zetten. Bekijk ook ons complete overzicht met tips en workshops om het beste uit je Mac, iPhone of iPad te halen. Nóg meer tips vind je in iCreate Magazine.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar