Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Start het jaar met slimme Apple-tips: januari-editie!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Tips januari

Ook in januari stroomde onze website weer vol met slimme Apple-tips. Wist je bijvoorbeeld dat je heel eenvoudig radio kunt beluisteren via de HomePod? En dat je Apple Watch weet waarom jij (g)een goed humeur hebt? In dit artikel vind je een selectie van de leukste tips van de maand, dus pak je iPhone, iPad, Mac of Apple Watch er maar bij!

Lees verder na de advertentie

Wil je wekelijks dit soort tips lezen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Radio beluisteren via de HomePod

Blauwe HomePod mini

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Interessante podcasts of je favoriete deuntjes weet je vast wel te vinden via je HomePod. Maar wat als je gewoon zin hebt in een vleugje nostalgie en live radio wilt beluisteren via deze slimme speaker? Dat kan ook, zonder dat je daarvoor een speciale app nodig hebt.

Samenwerken aan afspeellijsten in Muziek

iOS 17.3 functies

Wat is er nou leuker dan naar muziek luisteren? Sámen naar muziek luisteren! Sinds de komst van iOS 17.3 eerder deze maand, kun je een gezamenlijke afspeellijst maken in Apple Music. En je kunt elkaars muzieksmaak genadeloos becommentariëren.

Van deze Apple Watch-functie krijg je een goed humeur!

Tijd in daglicht

In deze donkere tijd van het jaar kun je wel wat zonlicht gebruiken. Heb je een Apple Watch Series 6 of nieuwer? Deze heeft een speciale sensor die bijhoudt of je wel genoeg in de buitenlucht doorbrengt. Daglicht doet wonderen voor je humeur!

Vind je Apple TV-afstandsbediening terug

Apple TV afstandsbediening kwijt

Waar ligt de afstandsbediening van je Apple TV? In de hondenmand? Tussen de kussens van de bank? Je iPhone weet het, en stuurt je precies de juiste kant op. Maar hoe pak je dat aan? Koud, koud, warm!

Verhuis je Netflix-profiel

Netflix profiel overzetten

Als je voorheen het Netflix-account van iemand anders gebruikte maar nu je eigen abonnement hebt, is het mogelijk om je gegevens over te zetten. Op die manier pik je de draad weer op waar je gebleven was door een Netflix-profiel naar een ander account te verplaatsen.

Nooit meer snoozen

iPhone snoozen

Het is zo verleidelijk, zeker op koude winterdagen: ’s ochtends even snoozen. En nog even. Maar het wordt er niet gemakkelijker op om je bed uit te komen. Eigenlijk moet je meteen je bed uit hoppen om zo energiek mogelijk aan de dag te beginnen. Dit is de eerste stap: