Terug naar watchOS 9.3 is uit, met nieuwe wijzerplaat!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

watchOS 9.3 is uit, met nieuwe wijzerplaat!

Door Laura Grootaarts24 januari 2023 10:022 min. leestijd0

Heb je een Apple Watch? Dan kun je nu updaten naar watchOS 9.3. Het gaat om een kleine update met als opvallendste toevoeging een nieuwe wijzerplaat. Wat is er nieuw in deze versie van watchOS 9? En hoe kun je de update downloaden?

watchOS 9.3

watchOS 9.3

watchOS 9.3 is een kleine update. Apple vat het als volgt samen in de bijbehorende release notes: ‘watchOS 9.3 bevat nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen voor problemen, en biedt een nieuwe wijzerplaat, Unity-mozaiek, ter ere van de zwarte geschiedenis en cultuur in het kader van de viering van Black History Month.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De Unity-mozaiek wijzerplaat heeft de kleuren van de pan-Afrikaanse vlag en matcht weer bij het nieuwe Apple Watch-sportbandje dat Apple heeft uitgebracht. Om het plaatje compleet te maken, is er voor de iPhone ook een achtergrond in deze stijl verschenen. Apple brengt jaarlijks wallpapers, wijzerplaten en horlogebandjes uit rondom dit thema. Onlangs verschenen er ook speciale rode wijzerplaten in het kader van Wereld AIDS dag.

Hoe moet je watchOS 9.3 downloaden?

Om te kunnen updaten moet je eerste je iPhone updaten naar het nieuwste besturingssysteem. Dit is iOS 16.3, en deze versie is gisteren verschenen. Er zijn vervolgens twee manieren om je Apple Watch te updaten naar watchOS 9.3.

Via je iPhone. Zorg ervoor dat je Apple Watch op de oplader ligt met minstens 50% batterij, en zorg dat je iPhone in de buurt is en verbonden is met wifi. Open de Watch-app, ga naar het tabblad ’Mijn Watch’, tik op ‘Algemeen’, selecteer ‘Software-update’ en tik vervolgens op ‘Download en installeer’.

Via de Apple Watch zelf: Open de Instellingen-app op je Apple Watch, ga naar ‘Algemeen’ en selecteer ‘Software-update’. Volg vervolgens de aanwijzingen op het scherm om de update te downloaden en te installeren.

Dit vind je misschien ook interessant

🏃‍♀️ watchOS 9.2 is uit: race tegen jezelf (en andere nieuwe functies)

⌚️ Apple Watch-bandje verwisselen: hoe moet dat eigenlijk?

🔋 Zo activeer je de Energiebesparingsmodus van de Apple Watch

🆕 iOS 16.3 is uit: dit zijn de 5 nieuwe iPhone-functies

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
watchOS 9
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar