Terug naar ‘watchOS 7: Apple Watch krijgt vlaggen-wijzerplaat voor alle landen’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘watchOS 7: Apple Watch krijgt vlaggen-wijzerplaat voor alle landen’

Door Laura Grootaarts12 maart 2020 12:222 min. leestijd0

Dit najaar komt watchOS 7 uit. Een update voor de Apple Watch betekent ook dat er weer een nieuwe wijzerplaten beschikbaar komen. Een daarvan is nu al naar buiten gekomen.

watchOS 7 wijzerplaten vlaggen

Deze week lekte een deel van de iOS 14-code uit, en daar valt van alles uit op te maken. In de code werd de wijzerplaat ‘International’ aangetroffen. Die laat vlaggen van diverse landen zien. Welke complicaties (appjes op de wijzerplaat) je erop kunt plaatsen, is op dit moment nog niet duidelijk. Ook weten we nog niet of de vlaggen geanimeerd zijn, zoals de op de regenboogvlag gebaseerde Pride-wijzerplaat.

Hieronder zie je een voorvertoning van de wijzerplaat:

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

watchOS 7 wijzerplaten

Er is nog meer nieuws over de wijzerplaten. Eerder lekte op dezelfde manier ook al uit dat de Apple Watch een Infrograaf Pro-wijzerplaat krijg met een ingebouwde tachymeter voor het meten van snelheid. Ook nieuw is dat je wijzerplaten kunt delen. Dus heb je een wijzerplaat opgebouwd met diverse complicaties, dan kun je die via bijvoorbeeld Berichten delen met andere Apple Watch-gebruikers.

Waar we helaas nog niets over gehoord hebben, is de optie om externe wijzerplaten te gebruiken. Ontwikkelaars vragen Apple al jaren om ook wijzerplaten te mogen ontwerpen voor de Apple Watch, maar het lijkt erop dat Apple dit nog steeds in eigen hand wil houden.

Nieuw in watchOS 7

Via het iOS 14-lek kwam eerder al naar buiten dat de Apple Watch voortaan de mogelijkheid tot ouderlijk toezicht krijgt. Daarnaast zijn er geruchten over een zuurstofmeter en een slaaptracker. Apple geeft doorgaans een sneakpreview van de nieuwe besturingssystemen in juni, tijdens de WWDC-keynote. Hoe het dit jaar allemaal gaat verlopen weten we niet, nu vanwege het coronavirus diverse grote evenementen al zijn afgeblazen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: 9to5Mac

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
watchOS 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar