Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iTip: Gebruik de Pride-wijzerplaat op je Apple Watch (en het ?️‍?-horlogebandje)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Pride Apple Watch band


Lees verder na de advertentie

Afgelopen weekend is de Pride-week in Amsterdam van start gegaan: een festival om te vieren dat je mag zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Aanstaande zaterdag 3 augustus vindt de Canal Parade plaats, maar ook nu al baadt de hoofdstad in regenboogkleuren. Steun je de LGBTQ-gemeenschap? Dan gebruik je op je Apple Watch de Pride-wijzerplaat – en die is pas helemaal af in combinatie met de nieuwe Pride Apple Watch Band.

Apple Watch Pride Wijzerplaat

Apple Watch Pride Wijzerplaat

De Pride wijzerplaat is geïnspireerd op de regenboogvlag. De gemakkelijkste manier om deze in te stellen is als volgt:

  • Open de Watch-app op je iPhone.
  • Tik op het tabblad ‘Wijzerplaten’.
  • Scrol naar het onderdeel ‘Pride’
  • Tik op je favoriete uitvoering.
  • Tik op ‘Voeg toe’.

Enkele seconden later verschijnt de wijzerplaat op je Apple Watch. Draai je aan de kroon of tik je op het scherm? Dan komen de gekleurde streepjes in beweging.

Pride Apple Watch Band


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Pride edition

Vorig jaar bracht Apple al een speciaal Pride Edition-horlogebandje uit, en dit jaar is er een nieuwe variant. Het gaat om een geweven sportbandje in de bekende regenboogkleuren. Het bandje is gemaakt van zacht, ademend en licht nylon en heeft een gemakkelijke klittenbandsluiting. Heb je iets te intensief gesport en flink gezweet? Dan kun je het bandje heel gemakkelijk weer schoon krijgen.

Pride Apple Watch band

Het bandje matcht uitstekend met de Pride-wijzerplaten; kies je voor precies de wijzerplaat die wij hierboven ook hebben gekozen (dat wil zeggen: Pride Digitaal 2019)? Dan lijkt het alsof de kleuren van het bandje doorlopen over het scherm van je Apple Watch!

Apple ondersteunt wereldwijd organisaties die de belangen van de LGBTQ-gemeenschap behartigen. Een deel van de opbrengst van de Pride Edition-bandjes komt bij deze organisaties terecht. De Pride 2019-bandjes zijn kosten € 59. Het maakt daarbij niet uit of je een groot of een klein bandje nodig hebt.