Terug naar Publieke bèta watchOS 7 is uit – en dat is unieker dan je denkt
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Publieke bèta watchOS 7 is uit – en dat is unieker dan je denkt

Door Laura Grootaarts11 augustus 2020 09:352 min. leestijd0

Dit najaar komt er een grote update voor je Apple Watch. watchOS 7 krijgt allerlei nieuwe functies en die kun je nu al uitproberen, want Apple heeft de watchOS 7 bèta uitgebracht. Het is voor de allereerste keer dat je als gewone gebruiker nieuwe software voor de Apple Watch vooraf al kunt uitproberen. Een echte primeur dus!

watchOS 7

Publieke watchOS 7 bèta

Apple heeft gisteren de eerste publieke bèta uitgebracht voor watchOS 7. En dat is best bijzonder, want wat de Apple Watch betreft, gaf Apple in de voorgaande jaren uitsluitend bèta’s uit voor ontwikkelaars. Nu kun je voor het eerst ook als gewone gebruiker een sneakpreview krijgen van de nieuwe software dankzij de publieke bèta. Bij de andere besturingssystemen zoals iOS en macOS verschijnen er altijd al én een ontwikkelaarsbèta én een publieke bèta.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Om de bèta te kunnen installeren op je horloge, is het noodzakelijk dat je op je iPhone ook al de iOS 14 bèta hebt staan. Vervolgens doorloop je de stappen op Apple Beta Software Program om de watchOS 7 bèta te downloaden en te installeren. Heel belangrijk om te weten: er is daarna geen weg meer terug naar watchOS 6, ook niet als je met problemen en vastlopers te maken krijgt. Wij raden het je daarom niet aan om dit te doen. Je bent dit jaar sowieso een beetje een proefkonijn.

Nieuwe functies

Met watchOS 7 komen er dit najaar diverse nieuwe functies naar de Apple Watch Series 3, 4 en 5. Met de bèta kun je die nu al uitproberen. Zo kan de Apple Watch voor het eerst je slaap meten, zijn er nieuwe wijzerplaten en is er de nu al veelbesproken handenwasfunctie. Wil je meer weten over de belangrijkste nieuwe functies? Lees dan ook ons dossier over watchOS 7:

Meer weten over watchOS 7?
Bekijk dit dossier

 

 

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
watchOS 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar