Terug naar Apple Watch controleert of je je handen lang genoeg wast
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch controleert of je je handen lang genoeg wast

Door Laura Grootaarts23 juni 2020 16:292 min. leestijd2

Regelmatig je handen wassen is belangrijker dan ooit tevoren. Minstens twintig seconden, zo luidt het devies. Als ezelsbruggetje kun je twee keer Happy Birthday zingen, dan was je je handen lang genoeg. Of je installeert dit najaar watchOS 7 op je Apple Watch.

watchOS 7 handen wassen

Handenwas-detectie

Het móét wel haast een functie zijn die Apple ergens de laatste maanden ontwikkeld heeft, maar met watchOS 7 krijgt je horloge straks handenwasdetectie. Door gebruik te maken van de bewegingssensoren en de microfoon in de Apple Watch, registreert je Apple Watch het wanneer je je handen begint te wassen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €325 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Vervolgens wordt er een timer gezet die na twintig seconden afloopt. Stop je eerder? Dan moedigt je Apple Watch je aan om het nog even vol te houden. En iedereen die dagelijks zijn drie Apple Watch-ringen vol probeert te krijgen, weet hoe lastig het is om hier weerstand aan te bieden. De timer is niet het enige aspect van de nieuwe handenwasfunctie. Je kunt ook een herinnering instellen die je er bij thuiskomst op wijst dat je je handen even moet wassen

watchOS 7

watchOS 7 is gisterenavond aangekondigd door Apple. De update verschijnt dit najaar voor de Apple Watch Series 3, 4 en 5. Ook nieuw: wijzerplaten die je kunt delen, een slaaptracker en nieuwe activiteiten in de Workout-app.

iCreate 143
iCreate 143
De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
watchOS 7
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Tja
Lezer
Tja

Die handenwasdetectie gaat dus als eerste uit. Er dreigt een watertekort en het is ook nog eens slecht voor je afweersysteem.

Rob
Lezer
Rob

Handen was functie werkt niet eens, alle tips gelezen over wat er aan gezet moet worden maar zodra ik mijn handen ga wassen reageert mijn watch nergens op