Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple Watch controleert of je je handen lang genoeg wast

Auteur: Laura Grootaarts
2 reacties
watchOS 7 handen wassen


Lees verder na de advertentie

Regelmatig je handen wassen is belangrijker dan ooit tevoren. Minstens twintig seconden, zo luidt het devies. Als ezelsbruggetje kun je twee keer Happy Birthday zingen, dan was je je handen lang genoeg. Of je installeert dit najaar watchOS 7 op je Apple Watch.

Handenwas-detectie

Het móét wel haast een functie zijn die Apple ergens de laatste maanden ontwikkeld heeft, maar met watchOS 7 krijgt je horloge straks handenwasdetectie. Door gebruik te maken van de bewegingssensoren en de microfoon in de Apple Watch, registreert je Apple Watch het wanneer je je handen begint te wassen.

Vervolgens wordt er een timer gezet die na twintig seconden afloopt. Stop je eerder? Dan moedigt je Apple Watch je aan om het nog even vol te houden. En iedereen die dagelijks zijn drie Apple Watch-ringen vol probeert te krijgen, weet hoe lastig het is om hier weerstand aan te bieden. De timer is niet het enige aspect van de nieuwe handenwasfunctie. Je kunt ook een herinnering instellen die je er bij thuiskomst op wijst dat je je handen even moet wassen

watchOS 7

watchOS 7 is gisterenavond aangekondigd door Apple. De update verschijnt dit najaar voor de Apple Watch Series 3, 4 en 5. Ook nieuw: wijzerplaten die je kunt delen, een slaaptracker en nieuwe activiteiten in de Workout-app.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt