Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

watchOS 7: dit zijn de nieuwe wijzerplaten voor je Apple Watch

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
nieuwe wijzerplaten watchos 7


Lees verder na de advertentie

Je kunt nooit genoeg wijzerplaten hebben voor je Apple Watch. En er komt weer een stel nieuwe aan! Apple heeft deze week een sneakpreview gegeven van watchOS 7 en daarmee ook van de nieuwe wijzerplaten die je dit jaar kunt verwachten. Dit zijn de drie nieuwe watchOS 7 wijzerplaten!

Chronograaf Pro

Chronograaf Pro

De Chronograaf-wijzerplaat is inmiddels een klassieker, maar er komt een nieuwe versie van. Chronograaf Pro toont een zogenaamde tachymeter: die berekent je snelheid aan de hand van de tijd die het kost op een bepaalde afstand af te leggen.

Foto’s met filters

Foto wijzerplaat


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Met je foto’s als wijzerplaat valt natuurlijk eindeloos te variëren. Nieuw is dat je een kleurenfilter kunt toepassen op je foto’s. Zo stem je de kleur van je wijzerplaat af op de kleur van je horlogebandje, of op de rest van je outfit.

X-large

XL Wijzerplaat

X-Large is de laatste van de nieuwe wijzerplaten. Deze XL-wijzerplaat laat je overduidelijk de tijd zien met daarbij een grote en verrijkte complicatie.

Wijzerplaten delen

Ook leuk: vanaf watchOS 7 is het mogelijk om je wijzerplaten te delen. Dus heb je met allerlei complicaties (mini-appjes) de ideale wijzerplaat gemaakt? Bijvoorbeeld een fijne wijzerplaat voor sportievelingen of fotografen? Gooi hem dan gerust in de groep!

watchOS 7

watchOS 7 is de eerstvolgende grote update voor de Apple Watch. Naast de nieuwe wijzerplaten, bevat de update een slaaptracker, een handenwasfunctie en een vernieuwde fitness-app.