Terug naar watchOS 7: dit zijn de nieuwe wijzerplaten voor je Apple Watch
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

watchOS 7: dit zijn de nieuwe wijzerplaten voor je Apple Watch

Door Laura Grootaarts26 juni 2020 13:512 min. leestijd0

Je kunt nooit genoeg wijzerplaten hebben voor je Apple Watch. En er komt weer een stel nieuwe aan! Apple heeft deze week een sneakpreview gegeven van watchOS 7 en daarmee ook van de nieuwe wijzerplaten die je dit jaar kunt verwachten. Dit zijn de drie nieuwe watchOS 7 wijzerplaten!

Chronograaf Pro

Chronograaf Pro

De Chronograaf-wijzerplaat is inmiddels een klassieker, maar er komt een nieuwe versie van. Chronograaf Pro toont een zogenaamde tachymeter: die berekent je snelheid aan de hand van de tijd die het kost op een bepaalde afstand af te leggen.

Foto’s met filters

Foto wijzerplaat

Met je foto’s als wijzerplaat valt natuurlijk eindeloos te variëren. Nieuw is dat je een kleurenfilter kunt toepassen op je foto’s. Zo stem je de kleur van je wijzerplaat af op de kleur van je horlogebandje, of op de rest van je outfit.

X-large

XL Wijzerplaat

X-Large is de laatste van de nieuwe wijzerplaten. Deze XL-wijzerplaat laat je overduidelijk de tijd zien met daarbij een grote en verrijkte complicatie.

Wijzerplaten delen

Ook leuk: vanaf watchOS 7 is het mogelijk om je wijzerplaten te delen. Dus heb je met allerlei complicaties (mini-appjes) de ideale wijzerplaat gemaakt? Bijvoorbeeld een fijne wijzerplaat voor sportievelingen of fotografen? Gooi hem dan gerust in de groep!

watchOS 7

watchOS 7 is de eerstvolgende grote update voor de Apple Watch. Naast de nieuwe wijzerplaten, bevat de update een slaaptracker, een handenwasfunctie en een vernieuwde fitness-app.

iCreate 122
iCreate 122
Aan de slag met iOS 14 & macOS Big Sur
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
watchOS 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar