Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Release MacBook Air uitgesteld naar tweede helft 2022’

Auteur: Annemiek Lourensen
1 reacties
Release MacBook Air uitgesteld


Lees verder na de advertentie

Helaas: volgens de laatste geruchten is de release van de MacBook Air 2022 uitgesteld naar later dit jaar. Maar hoe lang wordt je geduld precies op de proef gesteld?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Release MacBook Air uitgesteld

Mark Gurman schrijft in zijn nieuwste ‘Power On’-nieuwsbrief voor Bloomberg dat Apple de lancering van de MacBook Air 2022 heeft uitgesteld naar de tweede helft van dit jaar. Een precieze release-datum ontbreekt nog, maar Apple-analist Ming-Chi Kuo verwacht dat productie in het begin van het derde kwartaal start. Lijkt niet ver weg, maar hierdoor wordt nog verder afgeweken van het oorspronkelijke plan. Voorheen werd namelijk gesproken van een verschijningsdatum rond eind 2021 of begin 2022.

We zijn niet verbaasd dat de Air pas later dit jaar verschijnt, aangezien het toestel niet werd aangekondigd tijdens het Apple-event van 8 maart. Wat hier wel werd aangekondigd? Onder andere een nieuwe iPhone SE 2022 en iPad Air 2022, maar ook het gloednieuwe Studio Display en Mac Studio.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Overigens heeft Gurman ook een nieuwtje over de MacBook Pro: hij schrijft dat er waarschijnlijk pas in 2023 nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro-modellen komen. Ook dit is niet verrassend, aangezien de Pro in 2021 nog in een nieuw jasje is gestoken.

MacBook Air 2022: wat we weten

De release van de MacBook Air 2022 is dan wel uitgesteld, maar de geruchtenmolen heeft de afgelopen maanden volop gedraaid. Het opvallendste nieuws is dat hij net zo kleurrijk wordt als de iMac 2021 en de snellere M2-chip krijgt. Wil je nog meer weten over het aankomende toestel? Ontdek dan zes features die we tot nu toe weten!

Bron: MacRumors