Terug naar ‘Release MacBook Air uitgesteld naar tweede helft 2022’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Release MacBook Air uitgesteld naar tweede helft 2022’

Door Annemiek Lourensen21 maart 2022 09:412 min. leestijd1

Helaas: volgens de laatste geruchten is de release van de MacBook Air 2022 uitgesteld naar later dit jaar. Maar hoe lang wordt je geduld precies op de proef gesteld?

Release MacBook Air uitgesteld

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Release MacBook Air uitgesteld

Mark Gurman schrijft in zijn nieuwste ‘Power On’-nieuwsbrief voor Bloomberg dat Apple de lancering van de MacBook Air 2022 heeft uitgesteld naar de tweede helft van dit jaar. Een precieze release-datum ontbreekt nog, maar Apple-analist Ming-Chi Kuo verwacht dat productie in het begin van het derde kwartaal start. Lijkt niet ver weg, maar hierdoor wordt nog verder afgeweken van het oorspronkelijke plan. Voorheen werd namelijk gesproken van een verschijningsdatum rond eind 2021 of begin 2022.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

We zijn niet verbaasd dat de Air pas later dit jaar verschijnt, aangezien het toestel niet werd aangekondigd tijdens het Apple-event van 8 maart. Wat hier wel werd aangekondigd? Onder andere een nieuwe iPhone SE 2022 en iPad Air 2022, maar ook het gloednieuwe Studio Display en Mac Studio.

Overigens heeft Gurman ook een nieuwtje over de MacBook Pro: hij schrijft dat er waarschijnlijk pas in 2023 nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro-modellen komen. Ook dit is niet verrassend, aangezien de Pro in 2021 nog in een nieuw jasje is gestoken.

MacBook Air 2022: wat we weten

De release van de MacBook Air 2022 is dan wel uitgesteld, maar de geruchtenmolen heeft de afgelopen maanden volop gedraaid. Het opvallendste nieuws is dat hij net zo kleurrijk wordt als de iMac 2021 en de snellere M2-chip krijgt. Wil je nog meer weten over het aankomende toestel? Ontdek dan zes features die we tot nu toe weten!

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
De Vis
Lezer
De Vis

De aanschaf, vorige week, van een MB Air M1, om een Mb Air ’12 aan te vervangen, was dus niet op het verkeerde moment. Fijn en wat een machine!