Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Apple registreert nieuwe MacBooks’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
macbook


Lees verder na de advertentie

Het is weer tijd voor nieuwe Macs! Apple heeft nieuwe Mac-modellen geregistreerd in de database van de Euraziatische Economische Unie (EEU). Waarschijnlijk gaat het om nieuwe MacBooks.

Apple heeft de nieuwe modellen geregistreerd onder de nummers A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182 en A2251. Uit de registratie valt af te leiden dat het gaat om MacBooks, want er wordt gesproken over ‘draagbare computers’.

Om welke MacBook het dan precies gaat, is nog niet helder. De meest recente MacBook Air dateert uit oktober 2018, nu al een opvolger zou wat vlot zijn. De MacBook Pro werd in mei nog vernieuwd, maar het zou kunnen dat er later dit jaar alsnog een 16-inch model verschijnt met een compleet nieuw ontwerp. Geruchten over een 16-inch MacBook Pro spreken over een nagenoeg randloos scherm.

Het meest voor de hand liggend is echter dat er een vernieuwde 12-inch MacBook gaat verschijnen. De laatste update daarvan dateert van juni 2017; tijd voor iets nieuws dus. We verwachten de nieuwe MacBook niet tijdens de iPhone 2019 keynote in september. Apple organiseert zo nu en dan Mac-events in oktober. Dat lijkt een geschikter moment voor de release.

MacBook 2019 registratie: betrouwbaar?


kooptip

In landen die vallen onder de Eurasian Economic Union – onder meer Rusland en Kazachstan – zijn bedrijven verplicht om elektronische apparatuur te registreren. Een registratie bij de EEU is meestal een voorbode van een productrelease. Overigens belanden niet álle geregistreerde producten uiteindelijk in de winkelschappen, maar veel wel. Het gebeurt regelmatig dat nieuwe Apple-producten zo uitlekken.

Bron: MacRumors