Terug naar Leger aan nieuwe Apple-producten op komst: nieuwe iPhones, iPad, Mac en Apple Watch
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Leger aan nieuwe Apple-producten op komst: nieuwe iPhones, iPad, Mac en Apple Watch

Door Koen van Ekeren27 juni 2018 09:592 min. leestijd3

Het komende half jaar belooft op Apple-gebied een groot spektakel te worden. Volgens de zeer goed ingelichte analist Ming-Chi Kuo presenteert Apple dit jaar nog drie nieuwe iPhone 2018-toestellen, een iPad met Face ID, een goedkopere MacBook en Apple Watch-modellen met grotere schermen.

iPhone 2018

Drie nieuwe iPhone 2018-modellen

Kuo rekent nog steeds op drie nieuwe iPhones in september. Hierbij gaat het om een tweede generatie iPhone X, een grotere versie van 6,5 inch (de iPhone X Plus) en iPhone met een lcd-scherm van 6,1-inch. Dit laatste model moet een budget-toestel worden. Het heeft veel gelijkenissen met de iPhone X, maar bezit minder hoogwaardige componenten dan het vlaggenschip.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPhone heeft bijvoorbeeld een lcd-scherm in plaats van oled, een aluminium frame, een camera met één lens en 3D Touch ontbreekt. Hierdoor heeft hij een prijskaartje van zo’n 600 tot 700 dollar, voorspelt Kuo. Dat is aanzienlijk minder dan de 999 dollar die je in de VS betaalt voor de iPhone X.

De tweede generatie iPhone X, ook wel de iPhone 2018 genoemd, is naar verwachting een kleine update. Kuo gelooft dat de iPhone 2019 ‘duidelijkere innovaties’ krijgt. Dit model zou bijvoorbeeld beschikken over een drievoudige camera.

iPad met Face ID, MacBook Air en Apple Watch

iPad Pro met Face ID

Naast de drie iPhone-modellen rekent Kuo in de tweede helft van 2018 op nieuwe iPad Pro-modellen met Face ID. Dit betekent dat de thuisknop voor het eerst verdwijnt, waardoor het scherm bijna de gehele voorkant beslaat. Ook heeft de tablet een notch, waarin de True Depth-Technologie is verwerkt.

Kuo verwacht in 2018 nog een verbeterde MacBook Air. De Air moet het nieuwe instapmodel worden en zou fors goedkoper zijn dan het huidige model van 13-inch, die €1097,91 kost. En ondanks het lagere prijskaartje is de nieuwe MacBook Air een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, want hij zou beschikken over een retina-scherm.

En als we Kuo mogen geloven, dan krijgt de Apple Watch eindelijk een nieuw ontwerp. Het scherm van de Apple Watch Series 4 zou zo’n 15 procent groter zijn dan bij de voorganger. Verder zou de nieuwe Watch een verbeterde accuduur hebben.

Meer over de nieuwe iPhone-modellen lees je in ons iPhone 2018-dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Maurice Scholtens
Lezer
Maurice Scholtens

en waar is apple pay?? in Nederland?

Jean Knaepen
Lezer
Jean Knaepen

Mijn huis zit onder de HomeKit-domotica. Waar blijft nu die beloofde HomePod?

Res
Lezer
Res

de Homepod heeft nog geen Nederlandse Siri, maar als je Engels kan praten haal je hem toch in Duitsland of Frankrijk? Heb ik ook gedaan, ik kijk meer uit naar de nog niet uitgebrachte charge pad