Terug naar iPhone 15 Pro krijgt ‘prachtig’ design – met ronde en dunne schermranden
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 15 Pro krijgt ‘prachtig’ design – met ronde en dunne schermranden

Door Annemiek Lourensen23 januari 2023 10:012 min. leestijd0

De iPhone 15 Pro krijgt een ietwat nieuw design, inclusief ronde en dunnere schermranden. En naar verluidt ziet dit er hartstikke mooi uit. Wat kun je verwachten?

iPhone 15 Pro design

iPhone 15 Pro design

Alle iPhone 15-modellen krijgen een design met ronde schermranden, zo schrijft ShrimpApplePro op Twitter. Of eigenlijk, ronde randen voor de behuizing. Volgens de bekende Apple-leaker blijven de schermen zelf namelijk plat, terwijl de behuizing eromheen juist een gebogen rand krijgt. Net zoals bij de Apple Watch Series 7 en Apple Watch Series 8 dus.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Maar dat niet alleen: ShrimpApplePro beweert ook dat vooral de iPhone 15 Pro Max – oftewel, de iPhone 15 Ultra – er ‘prachtig’ uitziet. Volgens zijn bronnen krijgt dit model (en de iPhone 15 Pro) namelijk een behuizing met dunnere randen dan die van de iPhone 14 Pro (Max). Al geldt dit dus alleen voor de luxere uitvoeringen, niet de reguliere iPhone 15.

De leaker eindigt met een bevestiging dat alle iPhone 15-schermen hetzelfde formaat krijgen als die van de iPhone 14. Dat wil zeggen: een 6,1-inch iPhone 15 en iPhone 15 Pro, evenals een 6,7-inch iPhone 15 Plus en iPhone 15 Ultra. Daarmee weten we meteen dat het Plus-model voorlopig nog blijft, zelfs met de teleurstellende verkoopcijfers van de iPhone 14 Plus.

iPhone 15 release

Hoe dichter bij de grote iPhone 15 release is, hoe meer geruchten er verschijnen. Voornamelijk over de Pro-modellen. Zo weten we nu al dat deze toestellen een periscooplens, solid-state knoppen en een titanium behuizing krijgen. En niet te vergeten: een usb-c-aansluiting en de langste batterijduur óóit. Wil je alle geruchten in een overzicht bekijken? Ontdek dan ons iPhone 15 dossier.

Doorgaans wordt een nieuwe iPhone aangekondigd in september, dus dit verwachten we ook in 2023. Apple presenteert de smartphone dan tijdens een speciaal Apple-event. De iPhone 15 release vindt dan waarschijnlijk een week later plaats – wij gokken op 22 september. Tot die tijd kun je nog rustig sparen voor je gloednieuwe gadget.

Wil je op de hoogte worden gebracht van al het nieuws rondom de iPhone 15 (Pro)? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar