Terug naar ‘Alleen de iPhone 15 Pro Max krijgt een periscooplens’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Alleen de iPhone 15 Pro Max krijgt een periscooplens’

Door Annemiek Lourensen15 juli 2022 10:472 min. leestijd0

Er gaan al maanden geruchten dat de iPhone 15 een camera-update krijgt. Maar Apple-analist Ming-Chi Kuo beweert nu dat er slechts één model is dat met deze periscooplens mag pronken: de iPhone 15 Pro Max.

iPhone 15 Pro Max periscooplens

iPhone 15 Pro Max periscooplens

Met een periscooplens wordt de optische zoom van de iPhone een stuk verbeterd. Want terwijl de iPhone 13 Pro (Max) – de huidige iPhone met de meest geavanceerde camera – een 3x optische zoom heeft, verdubbelt de periscooplens hem naar een 6x optische zoom. Dit betekent niet alleen dat je met een smartphone van Apple verder dan ooit kunt inzoomen, maar de techniek zorgt er ook voor dat je foto’s scherp blijven in plaats van wazig worden.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Kuo en mede-analist Jeff Pu schreven eerst nog dat twee iPhone 15 Pro-modellen worden uitgerust met zo’n periscooplens. In een nieuw bericht heeft Kuo dus een stap teruggedaan door te zeggen dat het om slechts een van de toestellen gaat. En dat is vrij weinig, gezien er in 2023 waarschijnlijk vier verschillende iPhones verschijnen: een reguliere iPhone 15 van 6,1-inch, een 6,1-inch iPhone 15 Pro, een 6,7-inch iPhone 15 Max en een 6,7-inch iPhone 15 Pro Max.

Ook een camera-update voor de iPhone 14

Tot 2023 wachten tot een betere iPhone-camera hoeft niet, want de iPhone 14 krijgt ook wat nieuws. Naar verluidt wordt hij uitgerust met een 48-megapixelsensor, in tegenstelling tot de 12-megapixelsensor die al sinds 2015 wordt gebruikt. Hiermee worden je kiekjes een stuk gedetaileerder én blijft de kwaliteit goed wanneer je inzoomt. Wat dat betreft is het alvast een voorproefje van de kracht van de aankomende periscooplens.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de iPhone 14 en 15? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 14
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar