Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iPhone 15 pre-order is gestart: bekijk de beste deal

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 15 kleuren


Lees verder na de advertentie

De verkoop van de nieuwe iPhones van 2023 is vandaag om 14.00 uur gestart. De iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn nu te bestellen in de pre-order. In dit artikel lees je waar je de iPhone 15 kunt kopen en waar je de beste deals vindt.

iPhone 15 pre-order

Tijdens het jaarlijkse iPhone-event kondigde Apple de nieuwe iPhone 15-serie aan. Allereerst zijn er twee basismodellen: de iPhone 15 en iPhone 15 Plus. Ook bracht Apple twee luxere versies uit: de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max.

Vandaag is de dag dat je er een kunt bemachtigen, want de pre-order van de iPhone 15 begint vrijdag 15 september om 14:00 uur. Ben je er op tijd bij, dan heb je hem volgende week – op vrijdag 22 september – al in huis.

Waar vind ik de beste iPhone 15-deal?

iPhone 15 vs. iPhone 15 Plus


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De ervaring leert dat wanneer je een iPhone koopt in combinatie met een abonnement, je ongeveer 100 euro goedkoper uit bent. In tegenstelling tot jaren geleden is het voor de prijs juist gunstig om het toestel niet los te kopen. Het is dus slim om bij de verschillende providers rond te neuzen. Zij kunnen speciale aanbiedingen hebben om klanten aan te trekken.

Welke iPhone 15-abonnementen het goedkoopst zijn, is nog niet bekend. Vrijdagmiddag om 14:00 uur onthullen de providers de prijzen. Wel is de kans op basis van het verleden het grootst dat je de iPhone 15 bij Belsimpel het voordeligst krijgt.

Heb je thuis internet van KPN, Ziggo of Odido (voorheen T-Mobile/Tele 2)? Kijk dan vooral naar het iPhone 15-abonnement van de betreffende provider: grote kans dat je korting krijgt. Wil je je huidige iPhone verkopen? Check deze pagina’s van KPN en Vodafone, want die hebben inruildeals. Zo krijg je korting op je iPhone 15. Afhankelijk van het toestel dat je hebt kan dit oplopen tot 808 euro inruilkorting.

Hieronder vind je de directe links naar de voorverkoop-pagina’s van de Phone 15.

iPhone 15 met abonnement:

Waar kan ik de iPhone 15 los kopen?

Wil je geen abonnement, maar de iPhone 15 los kopen? Dan kun je terecht in de online Apple Store, of bij andere online winkels zoals Coolblue en Mediamarkt. Kies je ervoor om het toestel los te kopen, dan is het goed om te weten dat de iPhone 15 prijzen vrijdag overal hetzelfde zijn.

Hieronder vind je de directe links naar de pre-order-pagina’s van de Phone 15.

iPhone 15 los kopen:

Bereid je voor op het iPhone 15 bestellen

Hoe later je er bij bent met de pre-order, hoe groter de kans dat je de iPhone 15 (Pro) weken – of misschien wel maanden – later geleverd krijgt. Vooral bij de iPhone 15 Pro Max doe je er goed aan om er snel bij te zijn. Volgens een betrouwbaar gerucht liep de productie van dit toestel achter, waardoor de voorraad beperkt is.

Denk dus alvast goed na welk model je precies kiest, zodat je snel kunt toeslaan en niet mistast.

  1. Kies het iPhone 15-model. Allereerst moet je beslissen welke van de vier modellen je wil. Twijfel je nog? De koopadviezen iPhone 15 Pro vs iPhone 15 Pro Max en iPhone 15 vs. iPhone 15 Plus helpen je de juiste keuze te maken.
  2. Kies de kleur. De iPhone 15 (Plus) is verkrijgbaar in het blauw, roze, geel, groen en zwart. De kleuren van de iPhone 15 Pro (Max) zijn naturel titanium, blauw titanium, wit titanium en zwart titanium. Bekijk de tinten in het artikel over de iPhone 15 kleuren.
  3. Kies de opslag. De iPhone 15 (Plus) en iPhone 15 Pro zijn beschikbaar in 128 GB, 256 GB en 512 GB. Bij de iPhone 15 Pro Max begint de opslag bij 256 GB.

Alles over de nieuwe iPhones

Wil je meer weten over de gloednieuwe iPhone 15 (Plus) en iPhone 15 Pro (Max)? Neem een kijkje naar de volgende artikelen: