Terug naar iPhone 15 pre-order is gestart: bekijk de beste deal
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 15 pre-order is gestart: bekijk de beste deal

Door Koen van Ekeren15 september 2023 14:154 min. leestijd0

De verkoop van de nieuwe iPhones van 2023 is vandaag om 14.00 uur gestart. De iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn nu te bestellen in de pre-order. In dit artikel lees je waar je de iPhone 15 kunt kopen en waar je de beste deals vindt.

iPhone 15 kleuren

iPhone 15 pre-order

Tijdens het jaarlijkse iPhone-event kondigde Apple de nieuwe iPhone 15-serie aan. Allereerst zijn er twee basismodellen: de iPhone 15 en iPhone 15 Plus. Ook bracht Apple twee luxere versies uit: de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max.

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Vandaag is de dag dat je er een kunt bemachtigen, want de pre-order van de iPhone 15 begint vrijdag 15 september om 14:00 uur. Ben je er op tijd bij, dan heb je hem volgende week – op vrijdag 22 september – al in huis.

Waar vind ik de beste iPhone 15-deal?

iPhone 15 vs. iPhone 15 Plus

De ervaring leert dat wanneer je een iPhone koopt in combinatie met een abonnement, je ongeveer 100 euro goedkoper uit bent. In tegenstelling tot jaren geleden is het voor de prijs juist gunstig om het toestel niet los te kopen. Het is dus slim om bij de verschillende providers rond te neuzen. Zij kunnen speciale aanbiedingen hebben om klanten aan te trekken.

Welke iPhone 15-abonnementen het goedkoopst zijn, is nog niet bekend. Vrijdagmiddag om 14:00 uur onthullen de providers de prijzen. Wel is de kans op basis van het verleden het grootst dat je de iPhone 15 bij Belsimpel het voordeligst krijgt.

Heb je thuis internet van KPN, Ziggo of Odido (voorheen T-Mobile/Tele 2)? Kijk dan vooral naar het iPhone 15-abonnement van de betreffende provider: grote kans dat je korting krijgt. Wil je je huidige iPhone verkopen? Check deze pagina’s van KPN en Vodafone, want die hebben inruildeals. Zo krijg je korting op je iPhone 15. Afhankelijk van het toestel dat je hebt kan dit oplopen tot 808 euro inruilkorting.

Hieronder vind je de directe links naar de voorverkoop-pagina’s van de Phone 15.

iPhone 15 met abonnement:

Waar kan ik de iPhone 15 los kopen?

Wil je geen abonnement, maar de iPhone 15 los kopen? Dan kun je terecht in de online Apple Store, of bij andere online winkels zoals Coolblue en Mediamarkt. Kies je ervoor om het toestel los te kopen, dan is het goed om te weten dat de iPhone 15 prijzen vrijdag overal hetzelfde zijn.

Hieronder vind je de directe links naar de pre-order-pagina’s van de Phone 15.

iPhone 15 los kopen:

Bereid je voor op het iPhone 15 bestellen

Hoe later je er bij bent met de pre-order, hoe groter de kans dat je de iPhone 15 (Pro) weken – of misschien wel maanden – later geleverd krijgt. Vooral bij de iPhone 15 Pro Max doe je er goed aan om er snel bij te zijn. Volgens een betrouwbaar gerucht liep de productie van dit toestel achter, waardoor de voorraad beperkt is.

Denk dus alvast goed na welk model je precies kiest, zodat je snel kunt toeslaan en niet mistast.

  1. Kies het iPhone 15-model. Allereerst moet je beslissen welke van de vier modellen je wil. Twijfel je nog? De koopadviezen iPhone 15 Pro vs iPhone 15 Pro Max en iPhone 15 vs. iPhone 15 Plus helpen je de juiste keuze te maken.
  2. Kies de kleur. De iPhone 15 (Plus) is verkrijgbaar in het blauw, roze, geel, groen en zwart. De kleuren van de iPhone 15 Pro (Max) zijn naturel titanium, blauw titanium, wit titanium en zwart titanium. Bekijk de tinten in het artikel over de iPhone 15 kleuren.
  3. Kies de opslag. De iPhone 15 (Plus) en iPhone 15 Pro zijn beschikbaar in 128 GB, 256 GB en 512 GB. Bij de iPhone 15 Pro Max begint de opslag bij 256 GB.

Alles over de nieuwe iPhones

Wil je meer weten over de gloednieuwe iPhone 15 (Plus) en iPhone 15 Pro (Max)? Neem een kijkje naar de volgende artikelen:

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar