Terug naar iPhone 15 kleuren gelekt: dit zijn de opvallendste opties
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 15 kleuren gelekt: dit zijn de opvallendste opties

Door Laura Grootaarts24 februari 2023 09:132 min. leestijd0

Later dit jaar verschijnt de iPhone 15. En hoewel dat zeker nog een halfjaar zal duren, volgen de geruchten over Apple’s nieuwe vlaggenschip elkaar in hoog tempo op. Zo zijn de mogelijke iPhone 15 kleuren nu al naar buiten gekomen – en er zitten een paar prachtige nieuwe tinten bij.

iPhone 15 Pro rood

Ieder jaar brengt Apple de nieuwe iPhone uit in een breed kleurenpalet. Meestal vrolijkere kleuren voor de reguliere iPhone, en wat stemmigere voor de Pro-modellen. Sommige kleuren komen jaar in, jaar uit weer terug. Maar naast deze klassiekers zijn er ook altijd weer enkele compleet nieuwe opties. Dit jaar is dat niet anders.

iPhone 15 kleuren nu al bekend

Apple-website 9to5Mac claimt al te weten welke nieuwe iPhone 15 kleuren je mag verwachten: ze hebben namelijk ontdekt wat de kleurcodes zijn Op basis van die informatie hebben ze renders laten maken – zit er dit jaar iets voor jou bij?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone 15 Pro in rood

iPhone 15 Pro

De luxere iPhone 15 Pro (Max) verschijnt dit jaar waarschijnlijk in donkerrood of bordeauxrood. De hex-kleurcode is 410D0D wat ook wel ‘Dark Sienna’ wordt genoemd. Niet te verwarren met het veel fellere rood van de (PRODUCT)RED-producten die Apple geregeld uitbrengt. Daarnaast verschijnt de iPhone 15 Pro ook in de traditionelere kleuren als zilver/goud en spacegrijs.

iPhone 15: roze en blauw

iPhone 15 kleuren

De standaard iPhone 15-modellen zouden beschikbaar zijn in roze en lichtblauw. De roze tint, met hexcode CE3C6C, is een donkere tint roze en wordt omschreven als ‘Telemagenta’. Het blauw, hexcode 4DB1E2, wordt ‘picton blue’ genoemd. Het zijn veel heftigere kleuren dan het blauw en paars van de iPhone 14. Ook bij de iPhone 15 zien we kleuren die Apple al eerder heeft gebruikt bij andere iPhones. Denk aan zwart (middernacht), wit (sterrenlicht) en felrood.

Maar eerst nog: iPhone 14 in een nieuwe kleur?

De afgelopen jaren bracht Apple een halfjaar na release steeds een extra kleur iPhone uit. De iPhone 12 verscheen in paars, de iPhone 13 in groen en de iPhone 13 Pro in alpengroen. We verwachten daarom dat Apple dit voorjaar de iPhone 14 kleuren ook uitbreidt met een nieuwe optie. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de iPhone? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5Mac

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar