Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iPhone 15 kleuren: voor welke kleur ga jij?

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iPhone 15


Lees verder na de advertentie

De iPhone 15 kleuren zijn bekend! Er is voor ieder wat wils. Neem jij de rustige weg, of kies je een uitgesproken tintje? Ontdek hier al je opties.

iPhone 15 kleuren iPhone 15 kleuren

De iPhone 15 is het instapmodel van de nieuwe iPhone-reeks. Ook dit jaar heeft dit toestel een grotere broer gekregen, de iPhone 15 Plus. De twee zijn grotendeels hetzelfde, ook qua kleurenpalet. De iPhone 15 kleuren zijn als volgt:

  • Blauw
  • Roze
  • Geel
  • Groen
  • Zwart

Kijken we naar de iPhone 14 kleuren, dan heeft Apple voor de iPhone 15 een compleet nieuwe selectie gemaakt. Zelfs de Product(RED) iPhone is weg, terwijl die al sinds 2017 jaarlijks terugkeert. Alleen de zwarte iPhone maakt een comeback. Maar zelfs daarbij breekt Apple met traditie: deze kleur heet nu simpleweg ‘Zwart’, niet Middernacht. Wel hebben de iPhone 15 kleuren de lichte pasteltinten waar Apple de laatste jaren steeds naar reikt.

iPhone 15 Pro kleuren

iPhone 15 Pro kleuren


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 15 Pro is het luxere model in Apple’s iPhone 15 line-up. Ook hier is een grotere variant van, de iPhone 15 Pro Max. De kleuren van deze toestellen zijn rustig, zeker vergeleken met de vrolijke iPhone 15 (Plus). Dit komt mogelijk door het materiaal: de iPhone 15 Pro is gemaakt van titanium. Het is ingewikkeld om daar een kleurtje op te plakken.

De iPhone 15 Pro Max en iPhone 15 Pro kleuren zijn:

  • Naturel titanium
  • Blauw titanium
  • Wit titanium
  • Zwart titanium

Ook hier is het kleurenpalet van de afgelopen jaren gedeeltelijk met pensioen. Geen Dieppaars, geen Goud. Maar Naturel titanium en Wit titanium stralen nog steeds het luxe imago van de iPhone 15 Pro (Max) uit. Plus de nieuwe kleuren zijn erg toegankelijk.

Meer kleuren?

Vallen de kleuren niet in de smaak? Mogelijk heb je meer geluk in het voorjaar. De afgelopen jaren bracht Apple een half jaar na release steeds een extra iPhone-kleur uit. Zo verscheen in 2021 een paarse iPhone 12, in 2022 een groene iPhone 13 (Pro) en begin 2023 een gele iPhone 14. Dus, wat zal het begin 2024 worden? Een oranje iPhone 15 misschien?

iPhone 15

De iPhone 15 is gloednieuw. Alle toestellen hebben usb-c, een Dynamic Island en nog veel meer. Wil je er meer over lezen? In de volgende artikelen praten we je helemaal bij:

De iPhone 15 kopen kan vanaf vrijdag 15 september. Onder andere bij Apple zelf, zowel online als in de fysieke Apple Store. Of ga naar een van je favoriete webwinkels. Zo vind je de iPhone 15 ook bij Coolblue, MediaMarkt, Bol.com en Belsimpel.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Zoals over de iPhone 15? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!