Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac ūü§Ė
Cover van

iPhone 15-event liveblog: lees hier alles terug

Auteur: iCreate
0 reacties
Apple-event september


Lees verder na de advertentie

Het Apple-event is voorbij, ons liveblog is gesloten. Lees of kijk alles hieronder terug ‚Äď of check onze artikelen over de aankondigingen:

Ge√Įnteresseerd in het leukste Apple-nieuws? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Het is weer tijd voor het leukste Apple-event van het jaar! Vanavond om 19.00 uur Nederlandse tijd is het zover, dan start Apple’s persconferentie rondom de iPhone 15. Maar Apple heeft vast nog meer voor ons in petto. Volg vandaag ons iPhone 15-event liveblog en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt!


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot ‚ā¨486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot ‚ā¨486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

https://youtu.be/ZiP1l7jlIIA

iPhone 15-event Apple: liveblog

Krijgt de iPhone 15 inderdaad een actieknop en een usb-c-aansluiting? Verschijnen er dit jaar wederom niet een maar twéé nieuwe Apple Watch-modellen? En horen we meer over iOS 17 en de andere grote Apple-updates? Straks weten we het, want om 19.00 uur Nederlandse tijd is er het Wonderlust-event waarin Apple álles onthuld. Dat wil je volgen natuurlijk! Via ons  iPhone 15 event-liveblog houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op Twitter en volg het event samen met ons!

Zit je in Safari en laadt het liveblog niet goed in? Ga naar ‘Safari>Instellingen>Privacy’ en zet ‘Voorkom cross-sitetracking’ uit. Op de iPhone ga je naar ‘Instellingen>Safari’ voor deze optie. Of klik of tik op ‘Op Twitter bekijken’.